Umorite li se?

Mitternachtsträumer

Veoma poznat
Poruka
12.064
Znam da ova tema nema neku budućnost na ovom podforumu, ali svejedno. Moje je pitanje jasno - da li vam dosadi da jedni drugima skačete za virtuelne vratove i lomite prste o tastaturu objašnjavajući nekome nešta za šta on niti je trebao niti tražio objašnjenje na ovom zbrci zemaljskoj zvanoj podforum Politika?

Iron, Jomini dajte ovoj temi makar dva sata, možda neko nešto i napiše...:D

Хајде да ти ја нешто одговорим, да не испадне да баш нико није хтео да се јави.
Првих годину дана на форуму, мислим пре свега на политици, имала сам потребу да водим полемику са неистомишљеницима. Након тога сам одустала од тог концепта, јер сам схватила сав бесмисао такве комуникације. То ти је као две паралелне праве, које могу да иду у недоглед и никад да се не додирну... Зато другу, а сада већ и трећу годину мог боравка на политици, комуницирам искључиво са истомишљеницима. Никог ни у шта не убеђујем, ни овде, ни приватно.

pored gubljenja vremena, postoji i drugi razlog a to je, mozda se neko ipak prevari pa pocne razmisljati i o "drugoj" strani... znaci ne promena necijeg misljenja, dosta je samo da se zapita

adem_ks:
pored gubljenja vremena, postoji i drugi razlog a to je, mozda se neko ipak prevari pa pocne razmisljati i o "drugoj" strani... znaci ne promena necijeg misljenja, dosta je samo da se zapita

filozofski nema shta...kao shto shiptari veruju u mit o sopstvenom poreklu, ranoj istoriji, mitovima, bozhanstvima i slicno.... za razliku od istinitih pricha koje izmisle kasnije.... il sagrade, sa hodzom na minaretu....

da li vam dosadi da jedni drugima skačete za virtuelne vratove i lomite prste o tastaturu objašnjavajući nekome nešta za šta on niti je trebao niti tražio objašnjenje na ovom zbrci zemaljskoj zvanoj podforum Politika?

А на шта би личио форум када не би било тако??? На удружење пецароша :lol: :lol: :lol: Све што има предзнак "политика" значи пре свега скакање за вратове а у овом случају су виртуелни... и супер је да су виртуелни, замисли да се пређе "на конкретно"...

Ипак, не разумем тему? Смета ти што постоји такав подфорум, смета ти што се људи нису уморили, смета ти што "ломе прсте"... ти си баш неки наџак-човек. Шта би ти хтео? Да се отвори предшколска установа, да модови буду васпитачице...а учесници вичу га-га-га-га-.........

Мени не досади, јер се углавном добро забављам... :lol: :lol: :lol:

DeteSunca:
Znam da ova tema nema neku budućnost na ovom podforumu, ali svejedno. Moje je pitanje jasno - da li vam dosadi da jedni drugima skačete za virtuelne vratove i lomite prste o tastaturu objašnjavajući nekome nešta za šta on niti je trebao niti tražio objašnjenje na ovom zbrci zemaljskoj zvanoj podforum Politika?

Iron, Jomini dajte ovoj temi makar dva sata, možda neko nešto i napiše...:D

Imaš ovde previše Neistomišljenika pa se nešto buniš!?

eremita:
А на шта би личио форум када не би било тако??? На удружење пецароша :lol: :lol: :lol: Све што има предзнак "политика" значи пре свега скакање за вратове а у овом случају су виртуелни... и супер је да су виртуелни, замисли да се пређе "на конкретно"...

Ипак, не разумем тему? Смета ти што постоји такав подфорум, смета ти што се људи нису уморили, смета ти што "ломе прсте"... ти си баш неки наџак-човек. Шта би ти хтео? Да се отвори предшколска установа, да модови буду васпитачице...а учесници вичу га-га-га-га-.........

tako je! eremitu za predsednika!
ista prica, zabava.
jos ako nekog ubedim da postane tolerantniji.... puna kapa.

eremita:

Ne smeta mi Mito, zašto bi? Temu postavih onako, čisto da vas priupitam. Pa čoveče, znaš da sam i ja visio po ovom podforumu. Mada ideja o predškolskom i nije loša za neke posetioce...

meni je samo dosadilo da se cimam sa mentolima. sa ostalima tu i tamo...
al' ima ovde i genijalaca, super ljudi blabla...bude zanimljivo

najgotivnije i najzanimljivije mi je bilo rokanje izmedju inagadadavide i 'odredjenih likova'. legenda:D

Stvarno moze da zamori. Ideja je dobra, razlichita mishljenja, to i moze da bude interesantno, ali jako puno "zalutalih" koji ovde dolaze da se leche. Evo i sad, bash bezazlena tema, i ne moze da prodje bez prozivanja, vredjanja, pljuvanja...
Pa nije ovo ordinacija!

Back