Umivaonik iznad ves masine

ne znamo koliko je mala, koliko ima mesta..
mozda bi bilo mesta za neki mini umivaonik ovoga tipa?

9a153a56299f73bee98d89d87033e27b.jpg

i evo ga...mini umivaonik...ja bih tako napravila kao sto je gore...jeftino a prakticno...3300din + daska

https://www.diplon.net/lavaboi/15089-mini-lavabo-28cm-1400u
Ovo je lepo ali nema mesta za tako nesto.Samo za iznad masine.

nije bas samo 3.300 + daska
sobzirom da sam prosle godine kompletno renovirao kupatilo odmah ti mogu reci cene.
umivaonik takvog tipa kosta izmedju 3 i 7 hiljada ako ne zelis neku perverziju.
na to dodaj niskomontaznu bateriju 3 do 6 hiljada (i vise ako zelis kvalitetniju)
sifon 500 do 1.000 din
zastitni blok za sifon zbog estetike 5 do 10.000
i naravno ako nema dovucenu vodu za niskomontaznu bateriju racunaj vodoinstalatera i lomljenje plocica i zida i postavljanje cevi
na kraju keramicar koji postavlja nove plocice (koje imas od 1.000 pa navise ko kvadratnom metru)
sama daska varira cene bas puno u zavisnosti da lii uzimas obicnu ivericu, medijapan, mermer itd itd..
Cene podizu svakog dana.Korona je cudo!

A ti si joj odgovorio ono sto je vec znala i videla.

Odgovaram iz iskustva, a ne sa interneta.

U dva stana gde mi je malo kupatilo drzim masinu u kuhinji. Bile su nekada i u kupatilu.

Ili ako hoces u jednom nije cak ni u kuhinji nego je kuhinja prebacena u drugu prostoriju pa tamo ima mesta i za masinu.

Znaci za sve postoji resenje.
u malim kupatilima se problem resava izbacivanjem kade i stavljanjem tus kabine , i malom masinom za ves ili onom sto stavlja ves odozgo
ali kako blizance ne bi ulazila u sve te radove najbolji joj je predlog onaj sto je dao tab.. i po meni nije ni skupo ako rešava problem bez dodatnih investicija

Evo da dočaram situaciju
IMG_20220401_231901.jpg

u malim kupatilima se problem resava izbacivanjem kade i stavljanjem tus kabine , i malom masinom za ves ili onom sto stavlja ves odozgo
ali kako blizance ne bi ulazila u sve te radove najbolji joj je predlog onaj sto je dao tab.. i po meni nije ni skupo ako rešava problem bez dodatnih investicija
Tuš kabina i uska mašina već su u kupatilu

Evo da dočaram situacijuPogledajte prilog 1129512

Tuš kabina i uska mašina već su u kupatilu
tebi je kupatilo bas malo ali super si resila taj deo sa tuš kabinom
ostaje ti onaj predlog sto ti je dao Tab..stavis onaj lavabo na masinu ..i da skockas kuptilce za 10 :)
jedino vodoinstalater treba da resi dovod i odvod vode ali u to se bas i ne razumem a ni kako bi to bilo

tebi je kupatilo bas malo ali super si resila taj deo sa tuš kabinom
ostaje ti onaj predlog sto ti je dao Tab..stavis onaj lavabo na masinu ..i da skockas kuptilce za 10 :)
jedino vodoinstalater treba da resi dovod i odvod vode ali u to se bas i ne razumem a ni kako bi to bilo
Imam i wc šolju prekoputa ali je bilo stid da se slika!😂😋😋Tako da je to jedno extra malo kupatilo.

ženo..iste smo sa ovim teglicama, flasicama , cetkama i citavim repertoarom..srecom moje je kupatilo vece pa imam puno staklenih polica ,kolje inace treba cesto da se brišu :( i naravno masina uvek strada sa korpicama punim koje cega

ženo..iste smo sa ovim teglicama, flasicama , cetkama i citavim repertoarom..srecom moje je kupatilo vece pa imam puno staklenih polica ,kolje inace treba cesto da se brišu :( i naravno masina uvek strada sa korpicama punim koje cega :lol:
Još sam raskrčila za slikanje inače ima toga brdo😋

nema ga koliko sam shvatila
Pa sta radi. Udje u tus kabinu da se umije.

Deluje relativno novo / sredjeno. Valjda je trebalo sve te radove planirati odjednom.

Podseca me na moje kupatilo u drugom stanu. Bukvalno isti raspored, iza vrata ima mesta za masinu i bojler iznad nje, kada pored ovde je tus kabina, pored kade wc solja i lavabo nasuprot bojleru i ves masini.

Jedino sto mi pada na pamet da je menjan raspored da bi se ubacila tus kabina umesto kade.

Back