- Poruka
- 132.047
izvini ali meni je ovo ruuuuuuuznoooooooooooooooooooooooooooooooooomozda ti je jeftinije resenje od investcije u taj umivaonik, izmestanje ves masine
evo predloga za manji i veci budzet![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini ali meni je ovo ruuuuuuuznoooooooooooooooooooooooooooooooooomozda ti je jeftinije resenje od investcije u taj umivaonik, izmestanje ves masine
E,neka si mi rekao!Sad sam u dilemi da li da skupim novac za lavabo ili za drugu svadbu!kako kaze onaj vic... nije on skup nego si se ti lose udala
salu na stranu, ne postoji rec skup ako ti nesto resava posao.
ne moras odmah da radis, sacekas mesec, dva,.. tri
skupis dodatan novac i onda uradis kako treba.

Ovo je lepo ali nema mesta za tako nesto.Samo za iznad masine.ne znamo koliko je mala, koliko ima mesta..
mozda bi bilo mesta za neki mini umivaonik ovoga tipa?
![]()
i evo ga...mini umivaonik...ja bih tako napravila kao sto je gore...jeftino a prakticno...3300din + daska
https://www.diplon.net/lavaboi/15089-mini-lavabo-28cm-1400u
Cene podizu svakog dana.Korona je cudo!nije bas samo 3.300 + daska
sobzirom da sam prosle godine kompletno renovirao kupatilo odmah ti mogu reci cene.
umivaonik takvog tipa kosta izmedju 3 i 7 hiljada ako ne zelis neku perverziju.
na to dodaj niskomontaznu bateriju 3 do 6 hiljada (i vise ako zelis kvalitetniju)
sifon 500 do 1.000 din
zastitni blok za sifon zbog estetike 5 do 10.000
i naravno ako nema dovucenu vodu za niskomontaznu bateriju racunaj vodoinstalatera i lomljenje plocica i zida i postavljanje cevi
na kraju keramicar koji postavlja nove plocice (koje imas od 1.000 pa navise ko kvadratnom metru)
sama daska varira cene bas puno u zavisnosti da lii uzimas obicnu ivericu, medijapan, mermer itd itd..
Masina je stara dve godine.Ne bih da kupujem novuZnaci nema jeftinije. To je cena.
https://www.svetkeramike.rs/proizvodi/sanitarije/claro-lavabo-iznad-ves-masine
Skuplji je lavabo nego masina.
Postoje i 2 varijante manjih masina. Tzv. uske masine - punjenje je sa strane ali su uze i mogu da stanu iza vrata na primer.
Ako je to nezgodno zbog otvaranja vrata, onda masina sa punjenjem odozgo. Koje su isto uze i mogu da se smeste u mali pros
u malim kupatilima se problem resava izbacivanjem kade i stavljanjem tus kabine , i malom masinom za ves ili onom sto stavlja ves odozgoA ti si joj odgovorio ono sto je vec znala i videla.
Odgovaram iz iskustva, a ne sa interneta.
U dva stana gde mi je malo kupatilo drzim masinu u kuhinji. Bile su nekada i u kupatilu.
Ili ako hoces u jednom nije cak ni u kuhinji nego je kuhinja prebacena u drugu prostoriju pa tamo ima mesta i za masinu.
Znaci za sve postoji resenje.
Tuš kabina i uska mašina već su u kupatiluu malim kupatilima se problem resava izbacivanjem kade i stavljanjem tus kabine , i malom masinom za ves ili onom sto stavlja ves odozgo
ali kako blizance ne bi ulazila u sve te radove najbolji joj je predlog onaj sto je dao tab.. i po meni nije ni skupo ako rešava problem bez dodatnih investicija
Ako kupatilo ima prozorce, onda pozoves montere klime, da montiraju ves masinu spolja na zid, okrenuto otvorom ka kupatilu...., ali da dobro utipluju ves masinu inace usred centrifuge ima da ubiju prolaznika...,
tebi je kupatilo bas malo ali super si resila taj deo sa tuš kabinom

ženo..iste smo sa ovim teglicama, flasicama , cetkama i citavim repertoarom..srecom moje je kupatilo vece pa imam puno staklenih polica ,kolje inace treba cesto da se brišuBojler je iznad mašine a odvod na zidu iza mašine.Pogledajte prilog 1129513
i naravno masina uvek strada sa korpicama punim koje cega 
Imam i wc šolju prekoputa ali je bilo stid da se slika!tebi je kupatilo bas malo ali super si resila taj deo sa tuš kabinom
ostaje ti onaj predlog sto ti je dao Tab..stavis onaj lavabo na masinu ..i da skockas kuptilce za 10
jedino vodoinstalater treba da resi dovod i odvod vode ali u to se bas i ne razumem a ni kako bi to bilo
Solja je ogledalo stomaka...Imam i wc šolju prekoputa ali je bilo stid da se slika!???Tako da je to jedno extra malo kupatilo.
ženo..iste smo sa ovim teglicama, flasicama , cetkama i citavim repertoarom..srecom moje je kupatilo vece pa imam puno staklenih polica ,kolje inace treba cesto da se brišui naravno masina uvek strada sa korpicama punim koje cega
Još sam raskrčila za slikanje inače ima toga brdoženo..iste smo sa ovim teglicama, flasicama , cetkama i citavim repertoarom..srecom moje je kupatilo vece pa imam puno staklenih polica ,kolje inace treba cesto da se brišui naravno masina uvek strada sa korpicama punim koje cega
![]()
Haaha,a tek da vidiš kad zimi namontiram na kabinu tu sušilicu za sitan veš.Provereno radi?I za te teglice je bilo resenje u gustavu....drzis sampone i kupke kod komsinice...
Solja je ogledalo stomaka...
Ima tu prostora, i za susilicu
muškarci to ne kapiraju ali mi se žene odlicno razumemo i meni sve treba sto drzim u kupatiluJoš sam raskrčila za slikanje inače ima toga brdo![]()

Samo još da rešimo taj umivaonik.Možda neki viseći sa plafonamuškarci to ne kapiraju ali mi se žene odlicno razumemo i meni sve treba sto drzim u kupatilu![]()
A gde je sad lavabo?
Лево: трипод из филма "Рат светова"mozda ti je jeftinije resenje od investcije u taj umivaonik, izmestanje ves masine

Pa sta radi. Udje u tus kabinu da se umije.nema ga koliko sam shvatila
ne može direktno na dasku..A sto ne moze bilo koji ravan da se stavi na dasku
ne mora da ulazi u tuš kabinu..video si na slici da ima zastitnik od prskanjaPa sta radi. Udje u tus kabinu da se umije.