blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Da li neko zna gde mogu da kupim umivaonik koji se moze ugraditi preko ves masine?Moze i neki drugi predlog jer je kupatilo veoma malo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!Ovo sam videla ali je preskupo pa me zanima neko povoljnije resenje.Inace, samo lavabo sa ovih slika kosta 30.000din
Pogledaj prvo na visinu. U slucaju da si visoka osoba nije problem, ali ako si niska onda bi morao biti.Da li neko zna gde mogu da kupim umivaonik koji se moze ugraditi preko ves masine?Moze i neki drugi predlog jer je kupatilo veoma malo.
Kuhinja mi je sledeća opcija.Mada neradoZavisi od toga da li imas tus kabinu ili kadu i da li ti masina od 3 kg zavrsava posao.
Ako imas kadu onda jednostavno skines lavabo i tu postavis masinu i koristis slavinu nad kadom.
kada je tus onda pokretni lavabo vrsi posao, sklonis ga kada se tusiras. Treca opcija je nabavka masine od 3 kg koja je niza od klasicne i moze da se postavi ispod jeftinog ravnog lavaboa...ostale opcije podrazumevaju gradjevinske radove....Mada je opcija i postavljanje masine kao radne povrsine u kuhinjski prostor....izbacivanje masine u perionice, podrume, terase....![]()
175cm?Pogledaj prvo na visinu. U slucaju da si visoka osoba nije problem, ali ako si niska onda bi morao biti.
Dubina 47koliko vidim bitno je i koliko tri je duboka masina
a ko ti kaze da je kuhinja veca?Nemoj da drzis masinu u malom kupatilu. Stavi je u kuhinju.
kako kaze onaj vic... nije on skup nego si se ti lose udalai ja bih je pre izbacila negde kada je vec taj umivaonik skup...
a znala sam da sam nesto bitno propustila u zivotukako kaze onaj vic... nije on skup nego si se ti lose udala
salu na stranu, ne postoji rec skup ako ti nesto resava posao.
ne moras odmah da radis, sacekas mesec, dva,.. tri
skupis dodatan novac i onda uradis kako treba.
A ti si joj odgovorio ono sto je vec znala i videla.a ko ti kaze da je kuhinja veca?
zasto ljudi vecito na drustvenim mrezama kad neko pita jedno, odgovaraju da treba da uradi drugo?
odgovorite na konkretno pitanje.
pazi imas i resenje za mala kupatila koje je moj drugar uradio..kupio je malecnu usku masinu sa gornjim punjenjem.a znala sam da sam nesto bitno propustila u zivotu
mudro zboris, ipak da sam na njenom mestu ne bih mesecima preskakala masinu vec bih je negde stavila, bilo gde, gde ima vise mesta...dok se ne dese idealni uslovi, poklope zvezde i planete i obezbedi kupovina tog svetog grala![]()
i imas jos jedan problem.mudro zboris, ipak da sam na njenom mestu ne bih mesecima preskakala masinu vec bih je negde stavila, bilo gde, gde ima vise mesta...dok se ne dese idealni uslovi, poklope zvezde i planete i obezbedi kupovina tog svetog grala![]()
ne znamo koliko je mala, koliko ima mesta..pazi imas i resenje za mala kupatila koje je moj drugar uradio..kupio je malecnu usku masinu sa gornjim punjenjem.
sto rece tzar..postoje razna resenja, ali ovde je bilo pitanje o konkretnom problemu i resenju isog a ne trazenju drugog resenja.
i imas jos jedan problem.
masina ne moze bilo gde.
moras da imas pristup vodi, pristup odlivu vode, pristup struji.. ne mozes tek tako da je postavis negde.
nije bas samo 3.300 + daskane znamo koliko je mala, koliko ima mesta..
mozda bi bilo mesta za neki mini umivaonik ovoga tipa?
![]()
i evo ga...mini umivaonik...ja bih tako napravila kao sto je gore...jeftino a prakticno...3300din + daska
https://www.diplon.net/lavaboi/15089-mini-lavabo-28cm-1400u
suvise je malo detalja za resavanje problema...koliki je budzet, raspored i velicina kupatila, ocekivanja u vidu prakticnosti i estetike...nije bas samo 3.300 + daska
sobzirom da sam prosle godine kompletno renovirao kupatilo odmah ti mogu reci cene.
umivaonik takvog tipa kosta izmedju 3 i 7 hiljada ako ne zelis neku perverziju.
na to dodaj niskomontaznu bateriju 3 do 6 hiljada (i vise ako zelis kvalitetniju)
sifon 500 do 1.000 din
zastitni blok za sifon zbog estetike 5 do 10.000
i naravno ako nema dovucenu vodu za niskomontaznu bateriju racunaj vodoinstalatera i lomljenje plocica i zida i postavljanje cevi
na kraju keramicar koji postavlja nove plocice (koje imas od 1.000 pa navise ko kvadratnom metru)
sama daska varira cene bas puno u zavisnosti da lii uzimas obicnu ivericu, medijapan, mermer itd itd..
a kako mislis da dodje do cevi?kupi cev...spoji sa tus kabinom, kadom...ofarba da se uklapa...zamaskira necim sa cim moze...
boja za drvo nije bas povoljna ako uzimas kvalitetnuneka daska, oboji se ovim onim...
mozda ti je jeftinije resenje od investcije u taj umivaonik, izmestanje ves masinea znala sam da sam nesto bitno propustila u zivotu
mudro zboris, ipak da sam na njenom mestu ne bih mesecima preskakala masinu vec bih je negde stavila, bilo gde, gde ima vise mesta...dok se ne dese idealni uslovi, poklope zvezde i planete i obezbedi kupovina tog svetog grala![]()