UMISLJAMO LI?

• Začetnik teme Začetnik teme BEG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BEG:
Ljudi, devojka je uradila test na trudnocu..ne znam tacno za koji hormon, posto je vadila krv..i - NEGATIVAN JE, hvala Bogu, a hvala i vama sto se svojski potrudili da nam pomognete. Nadam se da ce sve ovo uticati i na neke druge neobavestene parove da ne prave razna * jer je jednostavno sve opasno!

cek pa nije trudnoca opasna nemoj se sekirati. bar tako kazhu.
marsh kod svetozara na preslishavanje.

iluzionista:
I to bi trebalo da te spreci da zatrudnis? :P Da kazem devojci da ne prelazi ulicu, vec da ide okolo? :D Ne znam. Probacemo. :lol:

Imas neke cudne nacine zastite. :roll: :P

Nisam znala da volis public sex.
sto je u stvari i jedina zastita... ako necete da zatrudnite (svi zajedno, i oni sto vas vide i ne vide na ulici) iskljucimo public! naravno, podrazumeva se, bez prelazenja ulice... napravicete zastoj bespotrebno.

Nadya:
iluzionista:
I to bi trebalo da te spreci da zatrudnis? :P Da kazem devojci da ne prelazi ulicu, vec da ide okolo? :D Ne znam. Probacemo. :lol:

Imas neke cudne nacine zastite. :roll: :P

Nisam znala da volis public sex.

Ja volim sve public. :P

Nadya:
sto je u stvari i jedina zastita... ako necete da zatrudnite (svi zajedno, i oni sto vas vide i ne vide na ulici) iskljucimo public! naravno, podrazumeva se, bez prelazenja ulice... napravicete zastoj bespotrebno.

Cek. Cek... A ko je uopste pominjao public sex? :D Ti si pominjala public kontracepciju koliko sam ja shvatio. :roll:

A od sexa nije bilo ni XXX. :P

Back