umišljaj

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ne ubistvo s predumišljajem i to, nego umišljenost
šta je to po vama i zašto su neke osobe takve ?
misim neznam pa zato pitam, a ko nezna nije sramota da pita...bolje nego da misli da zna a ustvari nema pojma
jes malo debilna tema, al nešto me neće inspiracija od jutros, a evo sad mi pade na pamet ovo dok sam nešto razmišljo za jednu

misim neznam pa zato pitam, a ko nezna nije sramota da pita...bolje nego da misli da zna a ustvari nema pojma
jes malo debilna tema, al nešto me neće inspiracija od jutros, a evo sad mi pade na pamet ovo dok sam nešto razmišljo za jednu

Ne bih se složio sa "neke". Velika većina je umišljena samo to vešto prikriva. A ove što ne prikrivaju, pa barem su iskrene osobe u tom pogledu.

Umišljene su osobe koje neopravdano misle da se ceo svet vrti oko njih. Zato što imaju visoko mišljenje o sebi.

Verovatno kao i sve ostale mane i vrline.Nesto dodje sa godinama,nesto kao posledica teskog ili lakog odrastanja,nesto je deo vaspitanja a nesto genetika.Tako je i kada su u pitanju umisljene osobe.Svako ima svoj razlog.Samo sto takvi obicno nisu svesni svoje umisljenosti i misle da je to sasvim normalan nacin ponasanja.

Verovatno kao i sve ostale mane i vrline.Nesto dodje sa godinama,nesto kao posledica teskog ili lakog odrastanja,nesto je deo vaspitanja a nesto genetika.Tako je i kada su u pitanju umisljene osobe.Svako ima svoj razlog.Samo sto takvi obicno nisu svesni svoje umisljenosti i misle da je to sasvim normalan nacin ponasanja.
i ne samo to
obicno glavni razlog je da je to recimo normativ ponasanja, neka srednja vrednost drustva pa takvi uglavnom svoju umisljenost i ne primecuju
dakle ipak nije pojedinac nego vise neka celina
halucinacije nekakve neverovatnosti u fantasticnostima koji su direktna posledica nerealnog sagledavanja pravog stanja stvari
l

Одбрамбени механизам, неприхватање истине и заблуде.
Страх, све долази из страха.

Dee, u kom smislu - umisljene ?

Precenjuju sebe... ili ?

A ko odredjuje koliko ko vredi ? :think:

Jel to ti (po svojim standardima) mislis da - ona sebe precenjuje ?

da da, to...ali kao što s am i pretpostavio, u pitanju je samo obična samoodbrana

evo ovo su kratki i fini odgovori po meni...ono sa malo reči sve napisano

metod samoodbrane
oklop i odbijanje realnog sagledavanja
i nikad to nije neka zaista uspešna i kvalitetna osoba

Одбрамбени механизам, неприхватање истине и заблуде.
Страх, све долази из страха.

e da...može lock

losa osobina ;) to su ribe koje te pale i izazivaju glume Hot Bitch a nikad ti ne daju :mrgreen: jer su umislile da imaju Golden Pussy, i da ni jedan Penis nije vredan nje :rotf:

Primaju samo Dijamantski :malav:

Verovatno misle da ce im spasti kvalitet, moc, bogatstvo itd....ako se spuste na nizi nivo od naviknutog, pa tako imamo ljude Koji se stide siromasne familije, nepismene familije, i sl. nekako im to dodje ispod casti. Inace tema nije debilna vec je sasvim IN ."Umisljenost" ne znam da li ima potpuno isto znacenje kao i "snob" ako nema onda su te dve reci jako tesno povezane.

Back