prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.416
vjesti o neciju smrt me se doticu svakodnevno...evo na ovakvi portali ko sto je krstarica nekad saznam za smrti selebritija i nemam neki utisak juce umro mitropolit danas glumac sutra ce politicar...nebitno a kad recimo na feis mi na zid ispadne necija smrt tipa u neke grupe iako nikad cuo za tog ili vidio zastanem i ostavim reakciju...jucer sam tek sazno da je jedan americki novinar umro u tursku pod nerazjasnjene okolnosti jer se bavio istrazivackim novinarstvom a otiso na njegov tviter i dalje aktivan netko je preuzeo u formi legata taj nalog i baca objave...
a opet naletim na knjigu jedne spisateljice nase i probam je nac na feis vidim zadnja objava prosle godine i na nju neki plakajuci smaljici kazu u komentari da je preminula...i ne objavljuje se dalje na taj nalog....sad me zanima dal je umrlica u novine koja je ranije bila jedinim vidom oglasavanja smrti nepoznatoga zastareo nacin ? ako si clanom neke digitalne zajdnice nebi li bar u okviru toga to trebalo biti dogadjajem vrednim paznje odnosno ne proci nezapazeno?
a opet naletim na knjigu jedne spisateljice nase i probam je nac na feis vidim zadnja objava prosle godine i na nju neki plakajuci smaljici kazu u komentari da je preminula...i ne objavljuje se dalje na taj nalog....sad me zanima dal je umrlica u novine koja je ranije bila jedinim vidom oglasavanja smrti nepoznatoga zastareo nacin ? ako si clanom neke digitalne zajdnice nebi li bar u okviru toga to trebalo biti dogadjajem vrednim paznje odnosno ne proci nezapazeno?