''Umetnica mora biti zdrava''
Sta mislite?
Sta se krije iza ovog dubokoumnog lyricsa?
Sta mislite?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih odgovorila, jer bi odgovor bio pre za blog nego komentar.Sta mislite?
biti
Zdrava
Sta mislite?
Mislim da se radi o besmislenom insistiranju na vizuelnim efektima, tipa kosa, koza, kolutovi oko ociju, sve "u ime zdravlja", a u stvari se radi o parama.
Ona mora biti zdrava sve dok ima finansija za to, a posle ne mora nego moze. Licemerje zdravstvenog sistema i opsteg ludila pracenje i "briga" koje se desava "u ime zdravlja", a u sustini sve je to nepotrebno jer se ono sto je stvarno bitno za zdravlje desava samo po sebi, dises, srce kuca, radis sta mozes sam-setas...
I na kraju na latinskom, bolestan duh u zdravom telu, slab um u zdravom telu, tuzna dusa u zdravom telu i ne znam sta bese jos, i ona pita "I sta cemo sad?" (telo je zdravo, a dusa bolesna?)
Procitala sam negde da je inspirisana performansom Marine Abramovic gde ona agresivno ceslja kosu i uzvikuje da - "umetnica mora biti lepa" (neko je napisao u novinama da je ruzna i cupava) pa zato pocinje sa sjajnom kosom Megan Markl.
Poruka je bitna.Mislim da se radi o besmislenom insistiranju na vizuelnim efektima, tipa kosa, koza, kolutovi oko ociju, sve "u ime zdravlja", a u stvari se radi o parama.
Ona mora biti zdrava sve dok ima finansija za to, a posle ne mora nego moze. Licemerje zdravstvenog sistema i opsteg ludila pracenje i "briga" koje se desava "u ime zdravlja", a u sustini sve je to nepotrebno jer se ono sto je stvarno bitno za zdravlje desava samo po sebi, dises, srce kuca, radis sta mozes sam-setas...
I na kraju na latinskom, bolestan duh u zdravom telu, slab um u zdravom telu, tuzna dusa u zdravom telu i ne znam sta bese jos, i ona pita "I sta cemo sad?" (telo je zdravo, a dusa bolesna?)
Procitala sam negde da je inspirisana performansom Marine Abramovic gde ona agresivno ceslja kosu i uzvikuje da - "umetnica mora biti lepa" (neko je napisao u novinama da je ruzna i cupava) pa zato pocinje sa sjajnom kosom Megan Markl.
Ti si prezdrava.Nije tema za mene. Prevario me naslov.
niko nema osiguranje ako ga ne placaКао уметник немаш здравствено осигурање. Значи, нема зезања са дуваном, алкохолом, рафинисаним производима. Мораш Мирољуб стајл и јога редовно.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja slusam samo narodnu stare pesme
Go kur.ac.Ja slusam samo narodnu stare pesme
Inace CAR JE GOO!!
Najverovatnije nista,ali i to je bolje od zalopoljki,golih dupeta i slicnih kvazi umetnika.''Umetnica mora biti zdrava''
Sta mislite?
Pa stvarno nije tesko za razumeti. Prvi deo triptiha je kritika ejdzizma (diskriminacije starih i starenja), drugi deo, tj. in corpore sano, kritika opsednutosti zdravim zivotom kao novom religijom, treci deo kritika konzumerizma tj. potrosacke kulture.''Umetnica mora biti zdrava''
Sta mislite?
Ti si prezdrava.
Poli prezdrava. Dalje komponuj sama....
@Lily Rose nemaš pojma, ali sve si rekla osim, dolazite polako....
Umeće se svuđe i niđe. Magioničarko ne?U suštini najviše mi se dopada suptilna prozivka Megan Markl koja od njene prirodne afro kose pravi nešto da bude komercijala po ukusu Zapada. Umeeetnica![]()
Priznajem da nisam u pocetku obracao skroz paznju na tekst, nego sam slusao povrsno. I onaj nastup mi je bio "cudan"Pa stvarno nije tesko za razumeti. Prvi deo triptiha je kritika ejdzizma (diskriminacije starih i starenja), drugi deo, tj. in corpore sano, kritika opsednutosti zdravim zivotom kao novom religijom, treci deo kritika konzumerizma tj. potrosacke kulture.
E sad, to sto su se botovi ukakali, to je vec njihov problem![]()
Не крије се ништа, све је транспарентно, што би се рекло.''Umetnica mora biti zdrava''
Sta mislite?