Umete li da se svadjte na javnom mestu?

Poznajem zene koje se IZVANREDNO SVADJAJU!

A tek sto vredjaju - milina ih slusati!

Druge samo cute i nesto mute...

Trece gutaju knedle...I placu...:sad2:

Cetvrte se odmah, u tisini, hvataju za kosu...

Kojoj grupi vi pripadate? :mrgreen:

Divim se zenama koje znaju lepo da se svadjaju......To je jedan PRIRODNI DAR koji nema svako! :klap:

Divim se zenama koje imaju dobro dupe... To je jedan prirodni dar koji ima skoro svaka u mom kraju... :klap:

:lol:

Ma super je to...:D
Ja nisam flegma ali se takodje ne svadjam, to jest retko retko retko...
Al kad se posvadjam, sve prsti :vatromet:

Odreagujem iskljucivo u samoodbrani, ne napadam nikoga... I ne trosim pri tom puno energije, sto rece pokojni Dragan Nikitovic. :D Ne vredi se s benetinama preganjati. Korisnije je baviti se nekim finim stvarima, voditi ljubav, a ne rat. :D

meni i u horoskopu pise da se ne svadjam :)

VAGA

Vaga se trudi da se ne živcira ili da to barem što bolje prikrije. Pogađaju je svakakve sitnice (npr. kada je poprijeko pogledate), a kada shvati da se satima durila bez razloga, počeće da se mazi i pazi na vas kako bi vas odobrovoljila. Maksimum njenog bijesa je da se okrene i ode jer joj njena diplomatska crta karaktera ne dozvoljava da ulazi u svađe.

trudim se da izbegavam svadje na javnom mestu ili pred trecim osobama
problem nastaje kad moja polovina zapne za nesto kao sumanut, bez imalo ideje da bi to trebalo da raspravimo u kuci
iz neproduktivne svadje se povlacim dok moj muz ne oladi glavu, nemam snage da se objasnjavam nesuvislo i bez velikog razloga, a inace ne volim da se svadjam i ako se svadjam, to onda radim s argumentima i iznosim cinjenice
nisam zlopamtilo, ne potezem neke davno ispricane i zaboravljene ispade i greske, i ne pokusavam da nekog posto poto ubedim da sam u pravu
borim se do kraja ako sam u pr4avu, a ako nisam, iako mi tesko pada, priznam da je moja greska
vecinu sukoba resim bez mnogo buke, a ako se naljutim, prodje me brzo
svadje smatram normalnim u zivotu, i osobe koje se ne svadjaju zapravo nisu zive i ne dele energiju i imaju jedan vestacki odnos
naravno da je nenormalno svadjati se stalno, ali povremeni sukobi ili razmimoilazenja u stavovima su normalna kod ljudi koji su iskreni i postavljaju se ravnopravnop jedno spram drugog

meni i u horoskopu pise da se ne svadjam :)

VAGA

Vaga se trudi da se ne živcira ili da to barem što bolje prikrije. Pogađaju je svakakve sitnice (npr. kada je poprijeko pogledate), a kada shvati da se satima durila bez razloga, počeće da se mazi i pazi na vas kako bi vas odobrovoljila. Maksimum njenog bijesa je da se okrene i ode jer joj njena diplomatska crta karaktera ne dozvoljava da ulazi u svađe.

Meni pise i u natalnoj i u karakteru...u vaspitanju i nacinu zivota ali uvidjam da je to jako pogresno. Sve cesce se TRUDIM da odreagujem argumentovano, smireno i zahtevno jer suzama u potaji i povlacenjem nista covek ne dobija a fakat puno gubi.

Back