- Poruka
- 42.590
tko pjeva, ne misli..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka tajna završi k'o ona "u cara Trojana kozije uši"![]()
ne
postoje tajne koje cuvam godinama,i sigurno nisam jedina
najopasniji su ljudi koji cute (dobro to nije tvoj slucaj)
i ja ne znam shta su tajne, missim to za ebachinu je bezveze, ko da je to neshto. ako mi neko neshto i kaze, ja procijenim kakav je, ako je dileja ko ga ****, ako je meni okej onda dobro)))
Umem da uskladištim informaciju kao da ne postoji ... jednostavno nema ćudjenja, nema komentara... nema opterećenja.
Odložim je ...tako je čuvam... ako ne mislim o njoj ne moram ni da je delim ...
umem da cuvam tajnu
al ne volim da ih ljudi dele sa mnom
jer onda moram da mislim sta smem, a sta ne smem da kazem, a to ne volim
jer volim da kazem ono sto mislim, a ne da mislim ono sto treba da kazem
ebiga, sta sam sad rekla![]()
Žene u proseku čuvaju tajnu koju im je neko poverio 32 minuta, mada prethodno čvrsto obećaju da nikome neće odati.
Nedavno istraživanje, koje je sprovela jedna kozmetička kompanija među 3.000 dama, pokazalo je da 85 odsto žena nije u stanju da sačuva tajnu bez obzira koliko ona bila osetljiva ili važna.
One najčešće dobijenu informaciju podele s partnerom, prijateljicom ili majkom.
Polovina ispitanica rekla je da se nakon toga osećaju lakše, a 13 odsto ih je priznalo da to čini na podmukli način, kako bi se trač što pre proširio.
Blizu 40 odsto žena smatra da je u redu podeliti tajnu bliske osoba sa neznancem, ali 25 odsto ih ipak oseća grižu savesti što je izigralo tuđe poverenje.
Istraživači navode da je ova anketa pokazala da se žene stvarno muče dok pokušavaju da sačuvaju nečiju tajnu.
One u tome mogu najviše da izdrže pola sata, a društvene mreže i nova tehnologija samo im olakšavaju "posao".
ne, bre, nisam
nisam nikada izlanula tajnu koja mi je recena
samo ne volim kad ljudi dele svoje tajne s amnom