Уместо Ватикана -Иран

Коме сте наклоњени у будућности политике?

• Ватикан

• Иран

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Требало је ову анкету ставити на неки 'рвацки форум, па да видимо како бирају између своје постојбине и државе "светог оца".:lol:
Ја гласао за Иран. Бенедикт јесте да личи на злог императора, па је фаца... Али Махмуд је убедљиво највећи цар, посебно кад проговори о Израелу :cool:

Ватикан има базу података и искуство,
и мрежу оперативаца,
али нема више никакав шири утицај.
Нема будућност.
Јер будућност није у власти него у вођству.

Иран, у смислу своје целокупне цивилизације,
нарочито античког аспекта,
инспирише људе као могућност да се поведе нови свет.
Иран инспирише за будућност.
Иран има потенцијал за вођство.

Схваташ?

Djavolov najveci i najbolji trik je ubediti ljude da Djavo uopste ne postoji ! Shvatas ?
Vatikan i te kako ima uticaj u svetu samo sto se sad bacio na Ameriku. Ko kontrolise Ameriku, kontrolise ceo svet. Msm i ja bih tako uradio. Sredio da se drugi tuku a ja ostanem cist i fin a ne da ulazim u direktan konflikt. Pa nismo cobani.
Anticki aspekt Irana je isti kao aspekt Marka Kraljevica u savremenoj srpskoj politici. I ovo ostalo, mislim, ne mogu prihvatiti tvoje objasnjenje, nekako mi ne ide to, izvini sad...

Каин
Нимрод
Фараон Египта
Јуда
Апостол Павле
Абу Бакр
Умар бин Хатаб

Кога би ти изузео са списка, али искрено,
Јуду или Апостола Павла?

Или можда Нимрода?

Шиити и Сунити чине целину Ислама,
колико год се ви трудили да је разбијете.

Poslednja izmena:
Djavolov najveci i najbolji trik je ubediti ljude da Djavo uopste ne postoji ! Shvatas ?
Vatikan i te kako ima uticaj u svetu samo sto se sad bacio na Ameriku. Ko kontrolise Ameriku, kontrolise ceo svet. Msm i ja bih tako uradio. Sredio da se drugi tuku a ja ostanem cist i fin a ne da ulazim u direktan konflikt. Pa nismo cobani.
Anticki aspekt Irana je isti kao aspekt Marka Kraljevica u savremenoj srpskoj politici. I ovo ostalo, mislim, ne mogu prihvatiti tvoje objasnjenje, nekako mi ne ide to, izvini sad...

Америка нема будућност.

Антички аспект Ирана, и Исламски аспект Ирана су у принципијелном сукобу.
Али они су оба незамењив део Ирана.

Антички аспект Ирана, у најширем смислу,
укључујући и царство Меда,
је значајан као и деловање Ватикана.

За разлику од Ватикана,
који има власт-утицај на центре моћи,
али нема вођство -утицај на народ,
антички аспект Ирана може да има утицај на народ,
да инспирише за будућност,
- да има вођство.

Аспект Марка Краљевића је јако битан
у савременој српској политици,
као што видиш на Космету и преко Дрине.

Amerika ima super buducnost, naravno na nasu stetu. Oni 250 godina rade na tome. Ovi trenutni problemi su perfidni uvod u novu eru. Nista nije bez razloga. Samo gledaj...
Tvrdnja da Vatikan nema uticaja na narod je pokazatelj apsolutne neobavestenosti i neznanja. Slika koju stvaras o Iranu me podseca na sliku Srbije na Gazimestanu devedesetih. Posle smo dobili po p.. ci i sad smo mirni. Zakljucak ?
Dalje, uzlet Irana sa antickim primesama je rezirano delo Amera, da ih navuku u sukob kako bi ovi imali izgovor da napadnu. Pa jel ovaj scenario prvi put gledas ?
Marko Kraljevic buducnosti je razmisljanje iz kamenog doba ne zasluzuje komentar iz ociglednih razloga. Pa jel ti vidis kako se danas osvajaju teritorije ? Vidi sta Kina radi, ima po 10 kineza u svakoj srpskoj ulici, vise manje. Tako je i u Budimpesti, Becu, Melburnu...

amap445.jpg

Албанци Тоске, који су једним делом Шиити ближи су Ирану него Ватикану,
ако, рецимо, дође до договора Турске и Ирана.
Око наступа у Северној Африци.

А у том договору и Србија има своје интересе.

Данашње Србе у БиХ води Ватикан.
Па су и они као Хрвати -`иранског порекла`.

А могао би их водити Иран, када за то дође време.

Добро сад схватам. Појаснио си питање.
Па ако мене питаш онда Иран прије Ватикана и опет шиити прије сунита. Ватикан је ходајуће зло у сваком случају.

Иранци имају понос као народ и тај њихов модел ислама изгледа као најприхватљивији у односу на ове друге.

Ти вјероватно говориш о отпалим и одрођеним Србима покатоличењацима и потурчењацима.

Back