argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 6.747
Ono si mogao da usputno svratis na kafic blizu teme gde pises
Ovo sad ima da ides i da trazis u koji ces kafic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ја имам баш супротно осећај да су овде сви добродошли у било којој кафани, док раније су биле попут резервата, затвореног типа.Iskreno nisam nešto naročito zadovoljna, nemam osećaj kao što sam imala kada je kafana bila na ženama.
Tamo je pripadala prirodno, ovde je potpuno strani prostor, poseban pdf, kao da sam se preselila u tuđu kuću gde i nisam baš dobrodošla, eto tako. Ali ko mene pita bah.
Koliko se sećam kod nas su svi bili dobrodošli. Uvek je bilo nekoga ko je odgovarao pridošlicama postali stalni učesnici ili ne. Odavno sam na forumu i kad god odem u neku drugu kafanu, izignorišu me tako da sam prestala da idem u ,,goste'' i to odavno, nije skorija impresija. Moj komentar se odnosi na ovu promenu pozicije same kafane. Ni sad ne idem na druga mesta. Moguće da je i stvar navike.А ја имам баш супротно осећај да су овде сви добродошли у било којој кафани, док раније су биле попут резервата, затвореног типа.
Noć u Bangkoku?Trebali smo ovaj forum da nazovemo Vašar?
Или си много пропустила, или ти је сећање улепшано али није тачно да су придошлице благонаклоно дочекане, но вазда је било доста кафана па ...Koliko se sećam kod nas su svi bili dobrodošli.
VegasNoć u Bangkoku?
Сад сам се сетила..нек остане забележено да ме други дан боли глава.
Ko razume shvatićeСад сам се сетила..нек остане забележено да ме други дан боли глава.![]()
Sasvim moguće, prihvatam da je moj propust, bio je period kad uopšte nisam ni čitala ni pisala na forumu.Или си много пропустила, или ти је сећање улепшано али није тачно да су придошлице благонаклоно дочекане, но вазда је било доста кафана па ...
А за остало, разумем навику, ал навикне се све кад имаш своју екипу.
Ma jes .. sarao sam do 16 sati kosilicom zadnja kosnja trave usput skupio i lisce od Oraha..šarajte malo...![]()
Krstarica na voterfront.Ono si mogao da usputno svratis na kafic blizu teme gde pises
konzumerizam, izbor, koNJkurencijaOno si mogao da usputno svratis na kafic blizu teme gde pises
podseca me na Pacavil 90tih
Glupost.konzumerizam, izbor, koNJkurencija
Previše dosadno. Upravo zarad ubijanja dosade se i išlo po tim kafanama i sl.šarajte malo...![]()
zelis popust na pretplatu?Da krenemo sa studentima u bojkot foruma?
I da vičemo: Uaaaa @tab503
#nešlihtajsezelis popust na pretplatu?![]()