Umesto usputnog kafica imamo trzni centar kafica

1731703401126.png

Iskreno nisam nešto naročito zadovoljna, nemam osećaj kao što sam imala kada je kafana bila na ženama.
Tamo je pripadala prirodno, ovde je potpuno strani prostor, poseban pdf, kao da sam se preselila u tuđu kuću gde i nisam baš dobrodošla, eto tako. Ali ko mene pita bah.
А ја имам баш супротно осећај да су овде сви добродошли у било којој кафани, док раније су биле попут резервата, затвореног типа.

А ја имам баш супротно осећај да су овде сви добродошли у било којој кафани, док раније су биле попут резервата, затвореног типа.
Koliko se sećam kod nas su svi bili dobrodošli. Uvek je bilo nekoga ko je odgovarao pridošlicama postali stalni učesnici ili ne. Odavno sam na forumu i kad god odem u neku drugu kafanu, izignorišu me tako da sam prestala da idem u ,,goste'' i to odavno, nije skorija impresija. Moj komentar se odnosi na ovu promenu pozicije same kafane. Ni sad ne idem na druga mesta. Moguće da je i stvar navike.

Koliko se sećam kod nas su svi bili dobrodošli.
Или си много пропустила, или ти је сећање улепшано али није тачно да су придошлице благонаклоно дочекане, но вазда је било доста кафана па ...

А за остало, разумем навику, ал навикне се све кад имаш своју екипу.

Или си много пропустила, или ти је сећање улепшано али није тачно да су придошлице благонаклоно дочекане, но вазда је било доста кафана па ...

А за остало, разумем навику, ал навикне се све кад имаш своју екипу.
Sasvim moguće, prihvatam da je moj propust, bio je period kad uopšte nisam ni čitala ni pisala na forumu.
To o ekipi i jeste poenta, svaka kafana ima ekipu stalnih i novodošli teško budu prihvaćeni, treba mnogo vremena uložiti i biti shvaćen i prihvaćen. No nije ni bitno, mi se lepo ispričasmo, ni to nije loše. :)

Back