Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad bi to krenuli rekli bi "opet pranje novca".. "sto se muzej izmesta sa aerodroma u neku pizdinu"...zivimo u zahebanim vremenima gde sta god da uradis neko ce hejtovati
Боинг је за представљање тог авиона у Европи изабрао Београд а прва фирма којој је понуђен био је ЈАТ.
mislim da je u pitanju druga stvare..
ovaj muzej nema kapacitetre ni prostor za toliki avion a ne postoji plan pravljenja veceg muzeja na drugoj lokaciji a ako bi ga ostavili negde sa strane samo da truli i ceka jednog dana neki muzej...i to je problem, gde bi ga ostavili a onda bi opet pricali kako je ostavljen da truli..
a sta bi sve stavio u njega? ne moze muzej da predstavlja jedan avion.
a ako bi povukao kolekciju iz trenutnog muzeja avijacije onda koja je svrha trenutnog muzeja?
nije jefrttino napraviti nov muzej a u isto vreme napraviti nepotrebnim trenutni muzej..a veruj mi, kad bi rekli da se pravi odmah bi krenula prica kako je to suludo utucavanje novca umesto da se poprave obroci u bolnicama itd itd...
ti kao da ne zivis u ovoj zemlji![]()
sve se slazem sa tobom, alipo tvoj logici onda ne bi postojao nijedan drugi muzej jer nisu sve stvari u muzeju skupljene
u isti mah tj. u isto vreme
nije jeftin recimo ni EXPO oko 20 milijardi a pritom ne sluzi nicemu, pa nisi ulozio prigovor za to
i spominjao prioritete, npr. obroke u bolnici
recimo da svaki politicar iz trenutne vlasti izdvoji jedan milion svog bogastva i eto nama prosperiteta
I obilnih obroka u bolnicama i muzeja vazduhoplovstva
Nije, ali nije jeftino ni napraviti novi stadion. On će ipak da služi nečemu, na primer kad u retkim prilikama naši šporeti i trupci budu igrali sa nekom reprezentacijom. Kome treba muzej?a sta bi sve stavio u njega? ne moze muzej da predstavlja jedan avion.
a ako bi povukao kolekciju iz trenutnog muzeja avijacije onda koja je svrha trenutnog muzeja?
nije jefrttino napraviti nov muzej a u isto vreme napraviti nepotrebnim trenutni muzej..a veruj mi, kad bi rekli da se pravi odmah bi krenula prica kako je to suludo utucavanje novca umesto da se poprave obroci u bolnicama itd itd...
nacionalni stadion je najveca nepotrebna gloopost koja se pravi u ovom trenutku.Nije, ali nije jeftino ni napraviti novi stadion. On će ipak da služi nečemu, na primer kad u retkim prilikama naši šporeti i trupci budu igrali sa nekom reprezentacijom. Kome treba muzej?
Slažem se, ali na tome može da se lapa još nešto, sad pred kraj.nacionalni stadion je najveca nepotrebna gloopost koja se pravi u ovom trenutku.
Ih nema, posekose sve zivo po Beogradu i sad ne mogu da odvoje mesto za jedan avion.mislim da je u pitanju druga stvare..
ovaj muzej nema kapacitetre ni prostor za toliki avion a ne postoji plan pravljenja veceg muzeja na drugoj lokaciji a ako bi ga ostavili negde sa strane samo da truli i ceka jednog dana neki muzej...i to je problem, gde bi ga ostavili a onda bi opet pricali kako je ostavljen da truli..
I EXPo i Bg na vodi ...nacionalni stadion je najveca nepotrebna gloopost koja se pravi u ovom trenutku.
Наши новокомпоновани властодршци оперисани су од било каквог облика националног поноса, историје и традиције.Smeštajni prostor je tu manji problem od održavanja koje za toliki avion ozbiljno košta. Mogli su ga pakrirati na livadi pored muzeja i napraviti zaštitnu konstrukciju okolo, to zaista nije skupo.
Mada da se razumemo - ja sam apsoluno za to da se takve stvari sačuvaju, ovo je bio prvi takav avion u Evropi.
35 000 (hiljade) milionera po jedan milion evra sto su nakrali ..ako se ne varam to je 35 milijardi evra, znaci samo ova vlast je pokrala mnogo vise od 100 milijardi evra.po tvoj logici onda ne bi postojao nijedan drugi muzej jer nisu sve stvari u muzeju skupljene
u isti mah tj. u isto vreme
nije jeftin recimo ni EXPO oko 20 milijardi a pritom ne sluzi nicemu, pa nisi ulozio prigovor za to
i spominjao prioritete, npr. obroke u bolnici
recimo da svaki politicar iz trenutne vlasti izdvoji jedan milion svog bogastva i eto nama prosperiteta
I obilnih obroka u bolnicama i muzeja vazduhoplovstva
Muzej postoji. Lep i prilicno moderan. Ali vec godinama ne radi. Zasto?a sta bi sve stavio u njega? ne moze muzej da predstavlja jedan avion.
A ako Karleusa pozeli da napravi koncert?Nije, ali nije jeftino ni napraviti novi stadion. On će ipak da služi nečemu, na primer kad u retkim prilikama naši šporeti i trupci budu igrali sa nekom reprezentacijom. Kome treba muzej?