Umem da zavedem..

Samo nemo da se ljutiš. :cmok:

Doterivanje nije zavođenje. Svaka normalna žena želi lepo da izgleda, da je negovana i doterana. U jednom mislimo isto, žene se doteruju zbog drugih žena. Ali treba iskreno objasniti zašto. Žena voli kad joj druge žene zavide, a najveću zavist izazivaju žene za kojima se okreću muškarci i koje su u centru muškog interesa i komentara.

Kad se sve zbroji, ispada da je ipak doterivanje zbog muškaraca. :D

Ma kako bih mogla na tebe da se naljutim:cmok2:
Žene se doteruju zbog drugih žena s ciljem da pribave mušku pažnju ali ne baš na bilo koji način. žene vole trčanje s preponama. kad se preskoči konkurencija i stigne do željenog cilja žena se može osećati slavodobitno jer da nije imala nikakve prepreke na putu osvajanja muškarca cela stvar bi se razvodnila kao akvarel i pažnja koju bi joj muškarac dao ne bi više imala tu draž niti bi joj bila zanimljiva u toj meri....ali ako je uspela u činu zavođenja da se istakne i pobedi konkurenciju sreća će biti neizmerna.....bar neko vreme.

ponekad je dovoljno da se zavede i nešto malo i beznačajno tek da se preživi dan :lol:

Žene se doteruju zbog drugih žena s ciljem da pribave mušku pažnju ali ne baš na bilo koji način. žene vole trčanje s preponama. kad se preskoči konkurencija i stigne do željenog cilja žena se može osećati slavodobitno jer da nije imala nikakve prepreke na putu osvajanja muškarca cela stvar bi se razvodnila kao akvarel i pažnja koju bi joj muškarac dao ne bi više imala tu draž niti bi joj bila zanimljiva u toj meri....ali ako je uspela u činu zavođenja da se istakne i pobedi konkurenciju sreća će biti neizmerna.....bar neko vreme.

ponekad je dovoljno da se zavede i nešto malo i beznačajno tek da se preživi dan :lol:

Ne znam Perfi, možda je to ipak individualna stvar. U mladosti mi je doterivanje predstavljalo ogroman užitak per se, nevezano za druge ljude. U tridesetim sam se družila sa veoma lepim ženama, doterivanje je takođe predstavljalo zadovoljstvo per se, a još i više kad nas pogledam onako čoporativno ribetine. Sada se doterujem - za posao jer moram, za izlazak ili neko slavlje - jer je red. I ne predstavlja mi bog zna kakvo zadovoljstvo, više je sada navika.

Najviše volim da sam u udobnoj, kućnoj varjanti. Mislim ovo glede doterivanja naravno važi i kada se nalazim s nekim potencijalnim jelte :zper: Naravno, želim da se dopadnem. I potencijalnom i onom sa kim sam stalno. Mislim da su te stvari prilično obostrane.

Poslednja izmena:
neki se procesi odigravaju na nivou svesnog a neki procesi ne.
tako da sve što radimo pokrivamo objašnjenjima i imamo dovoljno dobre razloge čini nam se da razumemo genezu naših postupaka

koliko su oni ispravni i transparentni ne ulazim u to. neko nije ni svestan da ga upravo i jedino podsvest gura u akciju dok on veruje da
mu je lajtmotiv u životu neka spoljna tako bezazlena manifestacija objašnjiva na prvi korak
tipa obukla je letnju haljinu zato što je toplo a ne zato što je haljina providna i cvetna i stoji joj tako da svi vide rasne obline ispod providnog materijala

Poslednja izmena:

znači mi mu dođemo kolateralna šteta nadmetanja s ženama

- - - - - - - - - -

sredstvo u takmičenju
sad sam se baš ubedačio zbog ovog saznanja

Back