Ultrazvucni rasterivac pasa

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Da li neko ima ovo i kakva su iskustva?
Gde to ima da se kupi u Beogradu i koliko košta?

ultrazvucni-rasterivac-pasa~l_151316.jpg

dog-chaser-aparat-cu-ultrasunete-pentru-alungat-caini-zf851-1444021_normal.jpg

Ultrasonic%20Dog%20Chaser2.jpg

ovo je super ako je efikasno,u sarajevu se ne moze proci ulicom od gladnih i bolesnih pasa i svaki dan su sve agresivniji.ja bih ovo kupila cijena uopste nije vazna ako je efikasno.ne smijem nigdje po mraku izaci sama,odjednom se stvori copor pasa i ne zna covjek kako bi se odbranio.svaki dan nekog ujedu.

Nakrivo nasadjena civilizacija. Prvo je covek sa tim istim psom trcao za bizonima i drugim zivotinjama koje je ubijao i jeo u pecini, da bi danas te iste pse terao od sebe jer ih ne moze gledati ocima.

Nemam ja nista protiv pasa, cak i volim da vidim ljepo i umiljato kuce ali oni izgleda imaju nesto protiv mene posebno lutalice, cim me vide hoce da me gricnu, sada izmedju sebe i njih uvjek biram sebe :)

realno, kao sto ima ljudi budala, tako ima i pasa koji su budale
da ne raspredamo sad o tome kako je covek kriv sto postoje lutalice, samo hocu da ti kazem sta ja radim kad lunjare napadaju moje kuche...
samo krenes ka njemu/njima i dignes i rasiris ruke i nesto viknes
znaci upali svaki, ali svaki put....
stane,ukopa se, zbunjeno pogleda i nesigurno krene da se sklanja..verovatno razmisljajuci koji ti je djavo...ne ocekuju da krenes ti na njih

mene nikad ne diraju,al psa mi redovno napadaju ako slucajno idemo preko njihove teritorije

Back