Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Nesto razmisljam imamo trzni centar Kalcu i svi znamo kako je taj trzni centar proso. Znaci zbog malog grada Nisa i mentaliteta Nislija trzni centar kalca je propao i enoga zvrji prazan kao avetinja. A iako je na najboljoj mogucoj lokaciji u Nisu bas u epicentru grada gde je pesacka zona i gde dnevno prodje pa i mozda 50 000 ljudi i opet zvrji prazan kao avetinja. Takodje ne postoji ni jedan trzni centar koji je uspeo u Nisu. Znaci svi lokali po svim trznim centrima u Nisu a koji su uglavnom u jezgru grada bas u centru kubure i malte ne rade kolko da bi se otplacivali eventualno neki sitni profit. A dok vecina je pod katancem
E sad sto ja sve ovo pisem??? Pa zato sto ne verujem da doticni milijarder nije platio ekserte da proracunaju isplativost trznog centra od mozda i milion kvadrata u Nisu i to na lokaciji koja nije u centru. Znaci ne verujem da doticni najveci biznismen nezna da trzni centri u Nisu su svi odreda propali. ZNACI ZNA da se ne isplati ulagati tolike milione i praviti megaultra giga trzni centar koji bi i za mnogo vece gradove nego sto je Nis bio neisplativa investivcija. PA SAD JA PITAM ZASTO ONDA PRAVI TOLIKI TRZNI CENTAR ?? Naravno imam ja svoja razmisljanja na tu temu i gotovo sam siguran u to sto razmisljam da je tacno ali eto pitam vas da li mozete da pogodite?
E sad sto ja sve ovo pisem??? Pa zato sto ne verujem da doticni milijarder nije platio ekserte da proracunaju isplativost trznog centra od mozda i milion kvadrata u Nisu i to na lokaciji koja nije u centru. Znaci ne verujem da doticni najveci biznismen nezna da trzni centri u Nisu su svi odreda propali. ZNACI ZNA da se ne isplati ulagati tolike milione i praviti megaultra giga trzni centar koji bi i za mnogo vece gradove nego sto je Nis bio neisplativa investivcija. PA SAD JA PITAM ZASTO ONDA PRAVI TOLIKI TRZNI CENTAR ?? Naravno imam ja svoja razmisljanja na tu temu i gotovo sam siguran u to sto razmisljam da je tacno ali eto pitam vas da li mozete da pogodite?