Улога жене у животу мушкарца.

Природно жена је неопходан део живота мушкарца, да ли су и са социјалне стране неопходне и која улога им највише лежи?
Слажем се. Мушкарац није "комплетна личност" без жене.
А са социјалне стране гледано још већи јој је значај. Образложење би било преобимно, ко има добру жену поред себе зна и зашто је тако. Доста тога је већ речено.
А улога, не знам коју бих издвојио као најважнију. Некад је то домаћица, некад друг, некад саговорник, некад ..., ...

Ako deci trebas kad oni to zele, ako sex moze da nadjes bilo gde, ako mozes da rucas kuvano, dobro spremljeno za 400 dinara, da opeglas korpu vesa za 300 dinara jednom nedeljno, da sredis stan za 1000 dinara mesecno,da slusas dobrog dj kad zelis cemu zena sluzi u nasoj kuci?
Onda nabavis dečka,i nema više nedoumice,sve ti bude jasno!:ok:
A ja kao žensko cu da ti objasnim da žene ne služe,u životu muškarca postoje da bi mu krasile život,dale volju za život,uopšte dale kompletan smisao njegovom životu!!!
:manikir::cao:

Osobenjak je dovoljan sam sebi!
:manikir:
:) Ne bih hteo da se uvredis , pa necu ni komentarisati tvoje postove.Tema je postavljena za muskarce koji bi trebalo da bolje od zene znaju cemu im sluzi zena nego zena. Zato je postavljena i tema "Sta tebi u zivotu znaci muskarac?" o cemu bi imala sta da kazes.
Za decka ti mogu reci da nije resenje iz prostog razloga sto bi morao da bude feminiziran, a samim tim i da nosi neke osobine zena zbog kojih su muskarci radije sa deckom. Sto nije moj slucaj....:)

Back