ULIČNI PORTRETI

wcmalacy1.jpg

Portret iz javnog wc-a u pustinji. :lol:

Boje su dobre i ta neka geometrija, ali...
njegovo lice je suvise u mraku, konture nejasne,
cini mi se da je previse kropovano i stavljen prejak kontrast da bi se dobilo malo na izgubljenoj ostrini.
zao mi je divlja, ali ova je jedna od tvojih losijih.

uh... necem da budem neko ko non-stop nesto zamera a sama ne ume da uradi ni stock fotografiju... ali malo je tamnjikava slika i ima mnogo detalja... malo mi te stvarcice na simsu skrecu pogled...

"dekica je na II sprat, još je fotkano je iskosa, tako da je ovo najbolje što sam mogao...mada mogu ja i bolje, ali neki drugi put..."

a zbog ovoga sam predlozila temu na kojoj cemo da "kukamo" o tome sta smo sve morali da uradimo za kadar ;)

i sad bi dobio free hug
longing-1.gif

gde si nasla te smajlije plz mi reci

bolje Vas nashao kolega.... morala je da bude cropovana tu (mislim zbog zgloba), inace fotografija je bila izlozena na par izlozbi, a ima toga jos samo da se setim gde su mi one izlagane fotografije, jer ove koje shaljem na izlozbe ne postavljam na net....

Evo jos jedne izlagane... samo sto je ovo ne obradjena verzija... opet ne znam gde je ona sredjena...
168skxx-1.jpg

Čovek ti ponudi šaku, a ti bi odmah celu ruku, pročitaj malo pravila ili ono što sam napisao o dozvoljenoj veličini fotografije...a gde si izlagao ove fotografije? Pozdrav

Poslednja izmena od moderatora:

Back