ULIČNI PORTRETI

MESO.jpg

prva je odlicna... nemam zamerke, nemam sugestija od-li-cna... dete je u fazonu "opet ti"

drugoj... hmm... ne znam zasto takva obrada... mozda onda da je ostala obrada a da se convertuje u bw?? a ni kadar mi nije nesto bas specijalan... a sta kazes ovako...?? kontam da si hteo i ova dva druga luda da budu u kadru...ne?? :))

PICT0043-1.jpg

@misionar, stvarno si se kod prve potrudio i uhavtio pravi izraz dečakovog lica, tekstura sa odlično uklopila...ostalo su ti forestica i zmajeva već rekli...dobro te služi ta malo minoltica...

zmajeva ja se sećam ovih fotki, nekih...iz starih početnih dana, stari fotoaparat...dobro je to sve ispalo, na kraju...

@misionar, stvarno si se kod prve potrudio i uhavtio pravi izraz dečakovog lica, tekstura sa odlično uklopila...ostalo su ti forestica i zmajeva već rekli...dobro te služi ta malo minoltica...

zmajeva ja se sećam ovih fotki, nekih...iz starih početnih dana, stari fotoaparat...dobro je to sve ispalo, na kraju...

sa godinama sam uvideo da ako nemas oko nista od fotke. kad sam bio mlad isao sam zakicen sa f4s, leicom m4... itd ali ta vremena tehnomanijastva su prosla.... ;)
50 evra, minoltica i eto..

Back