ULIČNI PORTRETI

Punk_girl_by_ZeleniZub.jpg

ova je jedna od prvih kada sam prevazisao predrasudu da nije lepo fotografisati ljude bez njihovog pristanka, jednostavno se ''sama'' okinula....zato mi draga....iako ima nedostataka....

3544815249_341a2cb4a0_o.jpg

brixton busker
by toledo19:mrgreen:

DSC03007afr-1.jpg

Sinoć, pardon, jutros sam se kasno, pardon, rano vratio kući, opet. Iako mi je svežanj ključeva dvaput ispao na prag, dok sam pokušavao da otključam, nadao sam se u sebi da me od ukućana niko neće čuti. Tiho na prstima, teturajući, tražio sam spavaću sobu. Dolazim do vrata i molim boga da su to ona prava. Hvatam se za kvaku i pomišljam kako sam prošao prošli put. Tašta mi to nikad neće oprostiti. Istog trenutka kao da sam se opekao na ringlu, puštam kvaku i odmičem se. Bolje da proverim još jednom. Pošto su sva vrata ista, otvaram novčanik i vadim cedulju gde sam upisao broj koji označava koliko vrata imam od ulaznih do spavaće sobe. Uspevam po mraku nekako da se dogegam do ulaznih vrata i brojim 1,2,3,4, 5, stajem i prekrstim se. Međutim, ne mogu da nadjem kvaku. Nekako sav bunovan shvatam da sam do vrata došao četvoranoške i zato ne mogu da dohvatim kvaku. Penjem se polako uz štok od vrata sa kezom na licu. Odjednom kao da me je brzi voz pogodio u predelu desnog oka i vraćam se u onaj položaj od malopre. To je zadnje čega se sećam. Posledice vidite i sami. Sreća moja, što ima laku ruku...

Đole .. nisam dobro ukapirao .. šta ti to tašta neće oprostiti .. što si promašio ili pogodio njena vrata ? :D U svakom slučaju, ja sam ovo protumačio kao pohvalu, jer, ravnodušnost je najgora, ovo znači da te .. neko (hehehe) smatra još uvek poželjnim u krevetu, generacija smo ... znam šta pričam . ;):)
Evo jednog dlakavog morskog vuka od mene .. kontra svetlo, malo nezgodacija, ali, možda je baš zbog toga malo zanimljivije.
gusaradaaaaaaaaa.jpg

Back