Сталкер Elita Poruka 23.163 08.10.2009. u 13:21 - Ulica žrtava navijačkih huligana #26 Улица жртава улце.
Appel Iskusan Poruka 5.689 08.10.2009. u 13:58 - Ulica žrtava navijačkih huligana #27 Ovo već prerasta u patologiju. Razumem ja da se pobuniš protiv nasilja, al' ne treba da se ponašaš kao Červjakov (ako se neko seća te pripovetke). Po svakoj logici i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu... Poslednja izmena: 08.10.2009.
Ovo već prerasta u patologiju. Razumem ja da se pobuniš protiv nasilja, al' ne treba da se ponašaš kao Červjakov (ako se neko seća te pripovetke). Po svakoj logici i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu...
al bundy Legenda Poruka 64.033 08.10.2009. u 14:12 - Ulica žrtava navijačkih huligana #28 Appel: Ovo već prerasta u patologiju. Razumem ja da se pobuniš protiv nasilja, al' ne treba da se ponašaš kao Červjakov (ako se neko seća te pripovetke). Po takvoj logici i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu... Kliknite za proširenje... evo ispravio sam ti tekst malo , sada ima puni smisao
Appel: Ovo već prerasta u patologiju. Razumem ja da se pobuniš protiv nasilja, al' ne treba da se ponašaš kao Červjakov (ako se neko seća te pripovetke). Po takvoj logici i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu... Kliknite za proširenje... evo ispravio sam ti tekst malo , sada ima puni smisao
Appel Iskusan Poruka 5.689 08.10.2009. u 14:37 - Ulica žrtava navijačkih huligana #29 al bundy: evo ispravio sam ti tekst malo , sada ima puni smisao Kliknite za proširenje... Možda ipak: Po svakoj logici, i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu... Kliknite za proširenje...
al bundy: evo ispravio sam ti tekst malo , sada ima puni smisao Kliknite za proširenje... Možda ipak: Po svakoj logici, i ovdašnji forumski heroji bi morali ladno da dobiju ulicu... Kliknite za proširenje...
al bundy Legenda Poruka 64.033 08.10.2009. u 14:38 - Ulica žrtava navijačkih huligana #30 bravo , e ovo je prava finalna verzija pustaj u program !
Nichelo94 Zainteresovan član Poruka 114 08.10.2009. u 14:55 - Ulica žrtava navijačkih huligana #31 Улица Драгутина Гавриловића...
Appel Iskusan Poruka 5.689 08.10.2009. u 14:55 - Ulica žrtava navijačkih huligana #32 al bundy: bravo , e ovo je prava finalna verzija pustaj u program ! Kliknite za proširenje... Pušteno.
al bundy: bravo , e ovo je prava finalna verzija pustaj u program ! Kliknite za proširenje... Pušteno.