Pa ovako, s obzirom da sam muško i to mlad, znam da ne mogu uvek znati dovoljno o ženskom rodu, kako kaže Frojd ni on nikad nije dobio odgovor na pitanje šta žena hoće, a tek mi obični smrtnici
. Šalu na stranu, pojedine devojke kažu da se sređuju da bi bile same sebi lepe kad izađu u klub, a pritom se naravno objavi neka fotka sa istaknutim ekstremitetima
. Pitam vas devojke ili muške koji imaju iskustva sa time. Meni je teško poverovati da to rade da sebi budu lepe...
Problem je, što to radi jedna devojka mom drugu, a on je dosta onako ljubomoran tip. Pa želim da bih znao i njemu šta da kažem, a i ono ja iskreno želim znati, ako mi se zadesi takva situacija, mada s obzirom da sam u apatičnom stanju neće skoro haha, ali dobro, znanje nikad nije na odmet.

Problem je, što to radi jedna devojka mom drugu, a on je dosta onako ljubomoran tip. Pa želim da bih znao i njemu šta da kažem, a i ono ja iskreno želim znati, ako mi se zadesi takva situacija, mada s obzirom da sam u apatičnom stanju neće skoro haha, ali dobro, znanje nikad nije na odmet.