Milanovic333
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Pozdrav,
Kako da udjem u bios na laptopu Asus K551L?
Kako da udjem u bios na laptopu Asus K551L?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece f2..pokusao samPritiskaj konstantno F2 pri paljenju laptopa sve dok ne udje u BIOS
Znaci pritisnes F2 i ne pustas ga, zatim pritisnes power dugme za paljenje laptopa, i tako drzis F2 sve dok ne pokaze BIOS interfejs, ako ne upali sa F2 probaj to isto sa ESC. U suprotnom ne znam, na mom laptopu je tako.Nece f2..pokusao sam
Hvala..sve sam probao neceZnaci pritisnes F2 i ne pustas ga, zatim pritisnes power dugme za paljenje laptopa, i tako drzis F2 sve dok ne pokaze BIOS interfejs, ako ne upali sa F2 probaj to isto sa ESC. U suprotnom ne znam, na mom laptopu je tako.
A ovaj prvo Power, pa onda mlatara po F2?Znaci pritisnes F2 i ne pustas ga, zatim pritisnes power dugme za paljenje laptopa, i tako drzis F2 sve dok ne pokaze BIOS interfejs, ako ne upali sa F2 probaj to isto sa ESC. U suprotnom ne znam, na mom laptopu je tako.
Da ima raznih budala koje ne znaju, a čačkaju, ima, ali oni izgleda misle da su svi budale.Poceli su da kriju taj BIOS,samo da bi nestrpljiv narod nosio masine 8u servis i davao pare.Pusti lopovi,svasta ce da smisle.
Ne bih rekao da su budale sto ne znaju,vec samo nestrpljivi.Ima obicno na You Tube tutorijala,ali stvarno za skoro svaku novu masinu,drugo F dugme za ulazak u BIOS.Da ima raznih budala koje ne znaju, a čačkaju, ima, ali oni izgleda misle da su svi budale.
Pa tako i onaj UEFI, 'revolucionarni' patent!Poceli su da kriju taj BIOS,samo da bi nestrpljiv narod nosio masine 8u servis i davao pare.Pusti lopovi,svasta ce da smisle.