Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znaci pritisnes F2 i ne pustas ga, zatim pritisnes power dugme za paljenje laptopa, i tako drzis F2 sve dok ne pokaze BIOS interfejs, ako ne upali sa F2 probaj to isto sa ESC. U suprotnom ne znam, na mom laptopu je tako.
Ja isto imam problem sa svojim laptopom što se tiče ulaska u BIOS pri paljenju. Ja ulazim iz Windowsa u BIOS. Ako imaš Windows 10 postupak je slijedeći: Settings - Update & security - Recovery - Advanced startup - ispod ti ima dugme restart now, to klikneš i onda ideš na UEFI firmware settings i restartiraš ga.
Znaci pritisnes F2 i ne pustas ga, zatim pritisnes power dugme za paljenje laptopa, i tako drzis F2 sve dok ne pokaze BIOS interfejs, ako ne upali sa F2 probaj to isto sa ESC. U suprotnom ne znam, na mom laptopu je tako.
Ne bih rekao da su budale sto ne znaju,vec samo nestrpljivi.Ima obicno na You Tube tutorijala,ali stvarno za skoro svaku novu masinu,drugo F dugme za ulazak u BIOS.