Mako:Partnerka mi je par puta spomenula da, kad pijem pivo u toku dana, da je ukus moje sperme uvece malo gorci...
Probaj da pojedes kilo secera, mozda joj malo osladis dozivljaj![]()
![]()
:wink:
hmmm:Jedna cura kaze da kad se najedem pljeskavica sperma mi je mnogo gusca.
Incognito:I kad sve stavite na vagu, uz malo truda, mozete priustiti svojoj partnerki to zadovoljstvo da sisa rum punc sa aromom jagoda... E sad, formula za to bi bila vrlo komplikovana... ali, 'there is no such a thing as impossible'...
Nikola:hmmm:Jedna cura kaze da kad se najedem pljeskavica sperma mi je mnogo gusca.
To je zbog luka...
Incognito:Nemate vi ni gram mozga! O kakvim sve stvarima ljudi nece diskutovati... ccc...
Ono za pivo josh mogu i da 'svarim', jer je hmelj dosta gust pa moze malo teze da se razlozi, tako da se moze zadrzati u penisu, pa da posle 'zagorca' sve sto prolazi kroz isti...
A sto se ostalih stvari tice... moja teorija koja moze da ima uporiste u nauci, je da se to desava zato sto 80% ukusa zavisi od mirisa... Kad jedete beli luk, pojedine supstance (one 'najsmrdljivije'), se kondenzuju u znojnim zlezdama, tako da uskoro pocnete celi da 'zaudarate' na isti... Isto vazi i sa ostalom hranom... Da ne pominjem da se struktura izmeta definitivno menja, pa samim tim i smrad istog... a posto su anus i penis vrlo blizu, ima i tu uticaja...
I kad sve stavite na vagu, uz malo truda, mozete priustiti svojoj partnerki to zadovoljstvo da sisa rum punc sa aromom jagoda... E sad, formula za to bi bila vrlo komplikovana... ali, 'there is no such a thing as impossible'...
A sad, nikad necu shvatiti kakvo je zadovoljstvo devojkama da 'piju' spermu... No, to cu ostaviti na vama da utvrdite...
Poz.
Ovo je tacno... Sperma je zaista gorca, nakon konzumiranja piva... :?Mako:Partnerka mi je par puta spomenula da, kad pijem pivo u toku dana, da je ukus moje sperme uvece malo gorci...
A jeste li vi devojke imale iskustva sa ovom pojavom i da li znate sta jos moze da utice na promenu ukusa/mirisa sperme ?
Incognito:Ma ananas je uvek dobrodosao, al' zasto se zadrzati na istom?
Rekoh ja, uz dovoljno slobodnog vremena, eksperimentisanja raznoraznim napitcima i hranom, mogu se postici neverovatni ukusi
edit:
... pa cak i boje![]()
Lord of Chaos:Meni se npr. ukus menja kada se ne osecam dobro....Postaje malo gorca....