gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Kako "krotite" nekoga? Jeste li osetili da vas neko "kroti"? Kakve zene (i muskarce) treba "krotiti", a kakve nikade ne mogu biti "ukorcene"? Unapred se izvinjavam onima koje termin vredja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrocena osoba je slomljena osobaKako "krotite" nekoga? Jeste li osetili da vas neko "kroti"? Kakve zene (i muskarce) treba "krotiti", a kakve nikade ne mogu biti "ukorcene"? Unapred se izvinjavam onima koje termin vredja![]()
ukrocena osoba je slomljena osoba
Evo, ja sam ukrotio maluveliku, samo to još tajimo od forumaša..
Ne verujem u ta kroćenja na duže staze. Sve je to privremenog karaktera i prava priroda neke osobe će opet izbiti na videlo, ma kako uspešno delovala ukroćeno... (ukrućeno)
Hm, volim da me neko kroti i smiruje u krevetu![]()
Vec psihicko 'smirivanje' gde ja izraz krotiti kapiram kao 'sad cu ja da te pokopam' - ne volem
![]()
Hm, svi se mi lozimo ( hteli to da priznamo ili ne ) na tu neku 'neuhvatljivos i nedodirljivost' i tezimo dominaciji u vezi.. Niko ne voli da bude potcinjen .. Mislim prijapromena uluga povremeno, ali svi bi da budu on the top
![]()
nisam mislila na trajnu i nasilnu promenu karaktera, izvinjavam se ako sam bila nedorecena, ili dvo(vise)mislena....vise je bilo u smislu da se neko "ne da", a vi ga tendenciozno (ne mora biti napadno, samo je bez odustajanja) "savijate, oblikujete, forsirate, dovodite do nekih granica, slabeci mu otpor"...ebi.ga...tako nekako sam htela reci![]()
ha, vidim uticaj one vecere od sinoc![]()
zabranjeno je iznositi detalje iz pp-a![]()
'ajde sto tajis od forumasa, nego sto malaveliku nisi ni obavestio da si je ukrotio
ona, zena, zivi u blazenom neznanju![]()
ne znam...meni to bas onako sehi
da me neko ukroti...
ne bas neko...nego on.
to bi bilo lepo
i sehi
i sve.
![]()
a sto krotiti..bolje je kad su raspojasane![]()
a sto krotiti..bolje je kad su raspojasane![]()
nemas pojma
glavni cilj pametnog krocenja je da ona na kraju bude raspojasana vise nego sto je mislila da je u stanju