gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Kako "krotite" nekoga? Jeste li osetili da vas neko "kroti"? Kakve zene (i muskarce) treba "krotiti", a kakve nikade ne mogu biti "ukorcene"? Unapred se izvinjavam onima koje termin vredja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrocena osoba je slomljena osobaKako "krotite" nekoga? Jeste li osetili da vas neko "kroti"? Kakve zene (i muskarce) treba "krotiti", a kakve nikade ne mogu biti "ukorcene"? Unapred se izvinjavam onima koje termin vredja
ukrocena osoba je slomljena osoba
Evo, ja sam ukrotio maluveliku, samo to još tajimo od forumaša..
Ne verujem u ta kroćenja na duže staze. Sve je to privremenog karaktera i prava priroda neke osobe će opet izbiti na videlo, ma kako uspešno delovala ukroćeno... (ukrućeno )
Hm, volim da me neko kroti i smiruje u krevetu
Vec psihicko 'smirivanje' gde ja izraz krotiti kapiram kao 'sad cu ja da te pokopam' - ne volem
Hm, svi se mi lozimo ( hteli to da priznamo ili ne ) na tu neku 'neuhvatljivos i nedodirljivost' i tezimo dominaciji u vezi.. Niko ne voli da bude potcinjen .. Mislim prijapromena uluga povremeno , ali svi bi da budu on the top
nisam mislila na trajnu i nasilnu promenu karaktera, izvinjavam se ako sam bila nedorecena, ili dvo(vise)mislena....vise je bilo u smislu da se neko "ne da", a vi ga tendenciozno (ne mora biti napadno, samo je bez odustajanja) "savijate, oblikujete, forsirate, dovodite do nekih granica, slabeci mu otpor"...ebi.ga...tako nekako sam htela reci
ha, vidim uticaj one vecere od sinoc
zabranjeno je iznositi detalje iz pp-a
'ajde sto tajis od forumasa, nego sto malaveliku nisi ni obavestio da si je ukrotio
ona, zena, zivi u blazenom neznanju
ne znam...meni to bas onako sehi
da me neko ukroti...
ne bas neko...nego on.
to bi bilo lepo
i sehi
i sve.
a sto krotiti..bolje je kad su raspojasane
a sto krotiti..bolje je kad su raspojasane
nemas pojma
glavni cilj pametnog krocenja je da ona na kraju bude raspojasana vise nego sto je mislila da je u stanju
ukrocena osoba je slomljena osoba