- Poruka
- 30.812
Za_brak, jel bi voleo da ti poklonim jednu lepu kuricu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда овај лик што тражи цуру мисли да је Лазански Рус, па да зато добро разуме када говори "руски" језик.Veruj mi da nije...
Ako te Rus pita как погода у вас, pita te kakvo je vreme.Ima reci koje su potpuno drugog znacenja...Naprimer da te cura zamoli da je poljubis u jagodicu,mi bi poljubili obraz a rusi levi ili desni guz.
Ovo su ti samo dva banalna primera...I slicne ili iste reci se drugacije zavrsavaju u odnosu na vreme,padez ili mnozinu,pa je vrlo zbunjujuce ponekad.
Veruj mi da nije...
Ako te Rus pita как погода у вас, pita te kakvo je vreme.Ima reci koje su potpuno drugog znacenja...Naprimer da te cura zamoli da je poljubis u jagodicu,mi bi poljubili obraz a rusi levi ili desni guz.
Ovo su ti samo dva banalna primera...I slicne ili iste reci se drugacije zavrsavaju u odnosu na vreme,padez ili mnozinu,pa je vrlo zbunjujuce ponekad.
Imao si srece,ili imas dar za jezike.Ja sam ucio nesto u skoli pa kada sam dosao prvi put u Rusiju,mogao sam da razumem smisao osnovne komunikacije kada mi govore.Bilo sta o poslu ili detaljnije nista.Mada posao mi jeste specifican sa mnogo tehnickih detalja ali svejedno...trebalo mi je dobrih tri meseca da neke stvari uklavirim.Не верујем ти да није.
Из једноставног разлога јер сам имао прилике да комуницирам са особом која је из Русије, а ја руски не знам ништа (осим оно мало што може да се покупи из неке опште културе). Након десетак дана, тако смо се добро разумели, да нисмо ни примећивали да говоримо различитим језицима.
Ako je zenska osoba u pitanju i licna komunikacija,ne o poslu,to je razumljivoНе верујем ти да није.
Из једноставног разлога јер сам имао прилике да комуницирам са особом која је из Русије, а ја руски не знам ништа (осим оно мало што може да се покупи из неке опште културе). Након десетак дана, тако смо се добро разумели, да нисмо ни примећивали да говоримо различитим језицима.