miodragstankovich
Aktivan član
- Poruka
- 1.182
Shvataš da to isto može Putin da pita Bajdena u vezi Kosova?Ah, to međunardno pravo again!
To kod vas malo može a i malo ne može,zavisno od situacije!
Izgleda da vama to čovjek mora sve da crta da bi shvatili!
Međunarodno pravo u ovom trenutku ne postoji!Ukinule su ga SADe i NATO napadom na SR Jugoslaviju,Irak i Libiju bez odluke Savjeta bezbjednosti UN,koji jedini može donijeti takvu odluku o intervenciji na neku suverenu zemlju zbog kršenja osnovnih ljudskih prava!
To vaše klošarsko tumačenje međunarodnog prava samo u slučajevima kada vama to odgovara više ne pije vode i niko se ne obazire na to!
I trenutno u svijetu vlada zakon džungle gdje svako iza koga stoji sila može da radi šta hoće,a bojim se da su Rusi i Kinezi nabavili štap duži od Američkog!
"Šta pobogu Džordž V. Buš, Obama i Bajden misle da im daje pravo da priznaju nove takozvane države koje se nalaze na teritoriji i u okviru jedne zemlje? To je kršenje međunarodnog prava."
SB UN ne bih komentarisao, za mene su oni nesposobni. Ponekad se ponašaju kao naša skupština.
Podsetiću samo da je svet nakon II Sv. rata verovao da se NIJEDAN konflikt neće dogoditi jer je UN tu da diplomatijom nađe rešenje. To je pogaženo već ni sam ne znam koliko puta.
Tako da te priče o UN kod mene ne piju vodu.