Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Ukrajina nema mozda sanse da se frontalno odupre ruskom napadu ali zato dugorocno mogu da vode Partizanski rat i na duze staze da seku ruske vene.

Odnosno jos jedna pobeda Soroša je neminovna i nastavak strmoglavnuca pravoslavlja.
To i jeste cilj Amerike, samo prošli mjesec za 200 milona dolara vojne opreme poslali Ukrajini bez Engleza, Turaka i ostalih,Kako kontrolisati naoruzanu zemlju sa 50 miliona stanovnika, vratice Ruse 50 godina unazad.

STIZE I SPETNAZ !

DRZTE GACE NATO-GUZZIJO!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TY9xzU4jLSQ

BRACO RUSI UZ VAS SMO SRCEM ORUZJEM NOVCEM DUSOM SVIM STO IMAMO!

URA!
Kako stara Srpska poslovica glasi, hvali Ruse ali hvataj se zapada :D

Jedini problem ubojitog CIA oružja je da radi na bliskom rastojanju. Bojim se da je u ovom slučaju neupotrebljivo, jer nažalost prije toga im slijedi prženje raketama marke TOS 1a.
Kakav život moraš imati da se raduješ ubijanju ljudi koje nikad nisi vidio.

Ma nema ništa od sukoba, samo se dižu ulozi pred pregovore.
SAD ne može više da se nosi sa Avganistanom, a kamoli ratom na 2 fronta: sa Kinezima oko Tajvana i Rusima oko Ukrajine.
Rusima ne odgovara ekonomska blokada i velike ljudske žrtve da bi izbili na Dnjepar.
Evropi ne odgovara nekoliko miliona izbeglica iz Ukrajine i prestanak snabdevanja gasom.
Ukrajini ne odgovara da nestane kao država.

Kako stara Srpska poslovica glasi, hvali Ruse ali hvataj se zapada :D

Kakav život moraš imati da se raduješ ubijanju ljudi koje nikad nisi vidio.

U svakom tvom postu pojam "ljudi" predstavljaju svi koji nisu Srbi i Rusi. I čak koristiš sintagmu "srpska poslovica" (da se ne dosjete Srbi na srpskom forumu) koja odgovara likovima ko ti, koji kake preko interneta iz daleke Danske o Srbima i Rusima.Problem s tobom moj "dobri, bogumilski" bošnjo je što se ti nisi odrekao svog islamskog fundamentalizma, bez obzira što pričaš da jesi, zbog uhljebljene guzice u Danskoj i vjerovatno odnosa tvojih komšija Danaca prema islamskom fanatiku kakav si ti.
Bogumili ili šizmatici bez obzira što su jeres u hrišćanstvu su vjera mira,a ti si moj Bošnjo samo usamljeni alahov ratnik u dalekoj Danskoj, koji se trudi da to sakrije.i koji vjerovatno zato što ga peče savjest zbog toga dolazi na srpski forum da bude predmet zezanja ovih forumskih vukova.

U svakom tvom postu pojam "ljudi" predstavljaju svi koji nisu Srbi i Rusi. I čak koristiš sintagmu "srpska poslovica" (da se ne dosjete Srbi na srpskom forumu) koja odgovara likovima ko ti, koji kake preko interneta iz daleke Danske o Srbima i Rusima.Problem s tobom moj "dobri, bogumilski" bošnjo je što se ti nisi odrekao svog islamskog fundamentalizma, bez obzira što pričaš da jesi, zbog uhljebljene guzice u Danskoj i vjerovatno odnosa tvojih komšija Danaca prema islamskom fanatiku kakav si ti.
Bogumili ili šizmatici bez obzira što su jeres u hrišćanstvu su vjera mira,a ti si moj Bošnjo samo usamljeni alahov ratnik u dalekoj Danskoj, koji se trudi da to sakrije.i koji vjerovatno zato što ga peče savjest zbog toga dolazi na srpski forum da bude predmet zezanja ovih forumskih vukova.
Gluposti ti i još nekoliko forumasa pokušavate da me isprovocirate i nazivate me mudzahedinom bez ikakvog povoda jadno i žalosno.

Ako vas je Cecenska gerila mogla sovjetskim oruzjem dotuci u brdima, sto vas Ukrajinac ne bi mogo Ubojitim CIA oruzjem u ravnici.
kao prvo...u ukrajini postoji brojna ruska zajednica koja broji milijune pripadnika i ona će u svakom slučaju nositi najveći teret borbe protiv gerile ako takve borbe i bude a naravno bit će je ukoliko rusija uđe u lvov...i drugo ja koliko vidim čečenske gerile više nema i potučena je od strane onih koji govore čečenski jezika a nose ruske uniforme...

Реално ако се оставимо празних наклапања типа "добри Бошњо" и "Повјесничар" и држимо се чињеница, Укрима се не пише добро.
Озбиљни амерички стручњаци дају пољској армији, која је ипак војна сила у односу на Украјину, само седам дана да ће преживјети блиски сусрет са Русима, тако да ће Украјинска армија, ако дође до конфликта трајати вјероватно мање.
Украјина као равничарска земља тешко да се може одбранити од руских тенковских клинова, који би, послије страшне артиљеријске припреме и ваздушних удара брзо избила на ријеку Дњепар.
При томе Русима на памет не би падало да прелазе ријеку и заузмају .ебену Галицију, гдје Адолф Хитлер и дан данас има више присталица него у Аустрији и Њемачкој.
Пошто смо апсолвирали ове чињенице да изведемо и закључак:
Тренутно држава Украјина постоји само захваљујући доброј вољи господина Владимира Владимировича који се води својим геополитичким разлозима, а не разлозима који босански исламски интернет ратници, са ближих и даљих дестинација, потурају.

Naslovne fotografije , neku su dali samo video klip - pa neka svako proceni kakvu ko poruku šalje

Srbija - Kurir
1642768829192.png

AlJzeera
https://www.aljazeera.com/news/2022/1/21/blinken-lavrov-meet-on-soaring-ukraine-tensions-liveblog

1642769066198.png

DW dao video ,ali su face ispod koje komenarišu kao na sprovodu

https://www.dw.com/en/ukraine-russia-crisis-blinken-meets-lavrov-for-talks/a-60504929

Forin Policy

1642769272028.png

https://foreignpolicy.com/2022/01/21/blinken-lavrov-ukraine-geneva/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back