Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Ljudi bili u Varsavskom paktu šta dalje reći
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi bili u Varsavskom paktu šta dalje reći
наведи једног лидера својетског савеза кој је био рус осим Горбачева кој га је угасиоLjudi bili u Varsavskom paktu šta dalje reći
Kakve to veze ima ljudi su se uzasno patili u tom sistemu i bježali ko je mogao na zapad zato sam i napisaoнаведи једног лидера својетског савеза кој је био рус осим Горбачева кој га је угасио
онда нису били "под русима" већ под комунистимаKakve to veze ima ljudi su se uzasno patili u tom sistemu i bježali ko je mogao na zapad.
само да се појасни
OSCE Remains Silent Despite Uncovering Of Ukraine’s Mass Killings In Donbass
Преко хиљаду жртава украјинске војне агресије на Донбас откривено је у масовним гробницама.
То су жртве украјинске војске и разних групација крајње деснице.
lepo ja kažem, nije se smelo propustiti uništenje nacista i zločinaca u Debaljcevu...puno stvari bi bilo drugačije...u razlozima Kremlja, moglo bi se diskutovati ili sumnjatiOSCE Remains Silent Despite Uncovering Of Ukraine’s Mass Killings In Donbass
Преко хиљаду жртава украјинске војне агресије на Донбас откривено је у масовним гробницама.
То су жртве украјинске војске и разних групација крајње деснице.
jevrejskim,....tacnijeонда нису били "под русима" већ под комунистима
неироничноjevrejskim,....tacnije
ja sam čuo da je na skijanju u alpama...Gradonacelnik Kijeva sprema plan odbrane prestonice u slucaju ruskog napada
https://balkans.aljazeera.net/news/...oredjuje-odbranu-kijeva-zbog-prijetnji-rusije
ja sam čuo da je na skijanju u alpama...
Тотална глупост!Gradonacelnik Kijeva sprema plan odbrane prestonice u slucaju ruskog napada
https://balkans.aljazeera.net/news/...oredjuje-odbranu-kijeva-zbog-prijetnji-rusije
Jedino ćeš i dalje gledati svoju priglupu facu u ogledalu.Izgleda da cemo od januara gledati puno spaljenih ruskih tenkova