- Poruka
- 5.190
Malo vam preko piccke? ocete jos?
Želimo. Samo udri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo vam preko piccke? ocete jos?
Želimo. Samo udri.
Zar su tamo bili obustavljeni i vladao je mir?
Putin više brani Asada i njegove trupe nego svoj narod na istoku Ukrajine.
Što ne šalje avione na Ukrajince ko na ove muslije po Siriji? ccc.![]()

Želimo. Samo udri.

ehhhhhhhhhh
- - - - - - - - - -
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu.
Zar Srbija i Hrvatska nisu resile svoje nesuglasice?
УПС! Одбрана Новорусије оборила хеликоптер пун Америчких војника!
10/14/2016 23:33
http://www.pravda.rs/2016/10/14/ups-odbrana-novorusije-oborila-helikopter-pun-americkih-vojnika/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Danas occekujemo strahovito kukanje, arlaukanje i zavijanje zapadnih demokrackih medija!
Apeli, osude i upozorenja stizace sa svih strana![]()
Opet?
Ni čarape nisu što su nekad bile.
Mislim da se radi o istom ali nisu samo Ukrajinci, vec ima i nato instruktora.
Mozda ce ih Rusi identifikovati i objaviti njihova imena. To bi bilo dobro.
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu.
Zar Srbija i Hrvatska nisu resile svoje nesuglasice?

Цитираћу овај пост да остане као споменик глупости.Putin više brani Asada i njegove trupe nego svoj narod na istoku Ukrajine.
Što ne šalje avione na Ukrajince ko na ove muslije po Siriji? ccc.![]()
Upravo suprotno. Ukrajinci se nisu ni zagrijali. Ukrajinaca i Poljaka ima dovoljno za Rusiju. Da im Francuska bude zaleđe sa nuklearnim glavama kroz diplomaciju Rusi nemaju nikakve šanse. Osim toga EU ima 500 mil stanovnika.
Koliko ono ima Rusa? Koji Rusi? Uozbiljite se i dođite k sebi dok još imate kome. Pa taj "rat" u Ukrajini još nije buknuo. Tamo ima mrtvih koliko je pobijeno u par dana u Srebrenici. C.8000.
- - - - - - - - - -
Aha. Valjda zato ruska inteligencija misli da je Putin moron. Mislili su oni i da je Afgan njihov. Pa su bez noga ostajali. Samo polako.
УПС! Одбрана Новорусије оборила хеликоптер пун Америчких војника!
10/14/2016 23:33
http://www.pravda.rs/2016/10/14/ups-odbrana-novorusije-oborila-helikopter-pun-americkih-vojnika/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Danas occekujemo strahovito kukanje, arlaukanje i zavijanje zapadnih demokrackih medija!
Apeli, osude i upozorenja stizace sa svih strana![]()
Kina itekako ima , mislim na stranu sto imaju sve bolju i napredniju tehnologiju, nego Kina prakticno preko noci moze da mobilise nekoliko stotina miliona vojnika (vise nego sto bilo ko ima ukupno stanovnika), pa da im das samo po motku u ruke , nemoguce ih je poraziti.
Mislim Amerikanci su doziveli debakl u Vijetnamu koji je bio zezancija nasprem Kine (pogotovo ove danas) , pa mogu da zamislim kako bi se proveli da krenu tako direktno na Kineze.
Ukrajina je novi Afganistan za Ruse.
50%-65% od Ukraine hoce sa Rusijom,
a zapadna Ukraine 35 % nece.
Kroate kazi mi ko Hrvatsku sada financira,
od kad je Njemacka otisla ko vraga?

Koliko neozbiljna poruka. Rusija može da se sprda sa celim vojnim savezom koji se vika NATO a ti si rešio da su Ukrajina i Poljska dovoljne.Za šta dovoljne? Za doručak?
Jednostavno, rusi ne žele RAT, ne žele da ubijaju ljude po svetu ali ako su prinuđeni to rade odlično. Zna vaša Legija to dosta dobro.
Tamo ima mrtvih koliko je pobijeno u par dana u Srebrenici. C.8000.