YujiroHanma
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Rusija i Kina trenutno siluju Hameriku svugde po svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti i dalje dzegonjaCrklo ti 796 rusa
Naprotiv, vaša invazija je propala.Krepo ti globobofasizam
Čim kreneš sa tim porukama jasno je da te strahCrklo ti 796 rusa
Kina se izjasnila da je Ukrajina za nju sa Krimom i istokom.Rusija i Kina trenutno siluju Hameriku svugde po svetu.
Tako ste se i Kini smejali, sada se tresu gaće28nm, pa kažem, razina 1990te
Kina se izjasnila da je Ukrajina za nju sa Krimom i istokom.
Svi teoretičari zavjera su na Linuxu.Ja sa tim radim,sve mi je na Linuxu,naravno nije toliko prijateljski interfejs ali je daleko sigurniji sa daleko manje problema,Windows naravno koristim ali preterano mnogo servisa koje remete rad sistema a da ne govorim o nadogradnjama koje po pravilu samo budu gore....
Pa ne izgaram ja u Odesi nego fanovi grba Romanov i kompozicija Iliča ČmarkovskogČim kreneš sa tim porukama jasno je da te strah![]()
Какав Вијетнам? Немаш појма о животу у Украјини. Месечни рачун за двособан стан у Кијеву је за јануар је 170 евра! Цела плата на комуналије!U tom slucaju sledi ruski Vijetnam. Nisu bas toliko u Kremlju ratoborni kao vas par kremljofila i bota.
Kako stoji Huawei?Tako ste se i Kini smejali, sada se tresu gaće![]()
Nije bitno, imaju još 50 drugih proizvođačaKako stoji Huawei?
Kako stoji Huawei?
Pa ukrajinski ekonomski problemi vuku 100% poreklo od Rusije.Какав Вијетнам? Немаш појма о животу у Украјини. Месечни рачун за двособан стан у Кијеву је за јануар је 170 евра! Цела плата на комуналије!
Народ чека да Руси крену и да почисте ту олош која се устоличила 2014.
До тада, просечна палата у Украјини била је 700 и кусур $ а сада мање од 200$!
И за чега и кога ће ратовати?
Nisu bas toliko u Kremlju ratoborni kao vas par kremljofila i bota.
se povinovala,na kolena klekla pred nama normalnima i odjebala vas covid globofasizam
Полураспала ЕУ творевина није у стању једном Додику д'уведе санкције.EU sankcije koje se spremaju ove sedmice uključuju i hrvatski radni narod.
Biće grupnog silovanja porodice Romanov
Da je neka druga država krenula da govori kako joj granice nisu pravedne pa da shvatim nekako, iako bi svakako bilo nedopustivo da proba da ih mijenja silom. Ali Rusija da priča o tome? Ona koja je osvojila ogroman dio Azije na čijoj teritoriji u srednjem vijeku nije bilo ruskog uveta? Pa zar je Rusiji stvarno danas malo teritorije pa joj treba još?ganice sigurno nisu pravedne. što bi birokratska država bila starija od ljudi?
je li problem da se civilizovane države i narodi dogovore da granice ne budu problem? vidiš da ne mogu. a to znači da države kao sistemi/uređenje ne valjaju... i eto udarili su slepi kolosek.šta će sad da mi je znati...
U porodicu Romanov su spadale i djevojčice i dječak koji su masakrirani i ti sada piše o silovanju mrtve djece?EU sankcije koje se spremaju ove sedmice uključuju i hrvatski radni narod.
Biće grupnog silovanja porodice Romanov