Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam protiv postavljanja nuklearnog oružja u Ukrajini ali Ukrajina ako želi treba da bude NATO članica. Cijena gasa moze da uspori ekonomiju u Evropi veoma malo.Ludost je ekonomski udarati na Evropu sa strane Rusije. Ekonomija Rusije se poredi sa Italijom a Italija je bijeda u EU. Rusija je ekonomski nebitna država.Ja se radujem propasti diktatura kao Rusija i vjerujem u Evropske vrijednosti.
Прошли смо већ ову причу.Небитна је, голо, сиромашна а крик кукњаве се чује до неба.Чему толика скика и вика ако је небитна?
Геополитички када је у питању Украјина Русија се мора питати све.Тачка.
Ко ово није схватио схватиће на тежи начин.Послушај говор Путина и онај ко аматерски прати политику може закључити шта нас чека.
А ако неко мисли да је Русија ушла у ову причу неспремна за најгори сценарио, тек онда ће да боли умивање реалности стања на терену.

Украјинска криза је завршена, може и ова тема да оде у хисторију.
И мени се чини...

Прошли смо већ ову причу.Небитна је, голо, сиромашна а крик кукњаве се чује до неба.Чему толика скика и вика ако је небитна?
Ко ово није схватио схватиће на тежи начин.Послушај говор Путина и онај ко аматерски прати политику може закључити шта нас чека.
А ако неко мисли да је Русија ушла у ову причу неспремна за најгори сценарио, тек онда ће да боли умивање реалности стања на терену.

И мени се чини...
Nije,jer su priznati u granicama oblasti,a sumnjam da će Ukrajinci dobrovoljno otići odatle.

Ne, realno ne očekujemo da nam Rusija vrati Kosovo, samo se radujemo, da se sledžijama vraća kao bumerang !
Pa kako je Kosovo krenulo da se rešava i to je moguće. Politika Monike Levinski nema šanse na uspeh. Ništa nije Monika rešila. Ni Kosovo, Ni exyu, ni Nemačku...Ostalo je još amerika da ode kući.

A Evropa i evropski narodi moraju sami svoje probleme rešavati uvažavajući stečena prava i političku volju jednih i drugih. Takvo rešenje znači da kosovski Albanci moraju uvažavati Srbiju a ona njihovu političku volju kad je njihova autonomija/samorganizovanje u pitanju.

Koncept diktature većine nad manjinom je neodrživ bila ona demokratska ili autokratska.
Nije,jer su priznati u granicama oblasti,a sumnjam da će Ukrajinci dobrovoljno otići odatle.
Anđa Merkel će ustati iz groba i objasniti im kako su adminastritivne granice svetinja.

Poslednja izmena:

И мени се чини...
Pripremili se i platice ceh a Amerika ce nastaviti dalje da funkcioniše bez problema i na kraju ce biti skuplja pita neg tepsija u Rusiji. Kakav krik citaj po forumu, navijanja i radovanja raketama po neduznim Ukrajincima. Proruska propaganda na najruzniji način. Zao mi je ljudi u Ukrajini a i u Rusiji.Diktatori kao Putin su opasnost za Evropske vrijednosti.

Pripremili se i platice ceh a Amerika ce nastaviti dalje da funkcioniše bez problema i na kraju ce biti skuplja pita neg tepsija u Rusiji. Kakav krik citaj po forumu, navijanja i radovanja raketama po neduznim Ukrajincima. Proruska propaganda na najruzniji način. Zao mi je ljudi u Ukrajini a i u Rusiji.Diktatori kao Putin su opasnost za Evropske vrijednosti.

8 godina ti neduzni *******isti bombarduju Donjeck i Lugansk . Vise nece. Sada ce morati da pojedu sva gomna koja su izasrali. Sa kamatom. Rusija pobedjuje.

jel ovo dobro za pjutina ili ne...nafta do kraja dana na 100$
Crude Oil95.70003.74.02%14.86%55.16%10:27
Brent99.23003.844.03%16.12%51.75%10:27
Natural gas4.530.10302.32%12.59%58.70%Feb/22
Gasoline2.79790.04411.60%16.49%50.55%10:27
Heating Oil2.90450.04771.67%12.28%55.40%10:27
Ethanol2.140.00500.23%-2.95%25.40%Feb/18
Naphtha850.804.320.51%10.39%54.40%Feb/18
Propane1.290.010.81%12.06%40.79%Feb/18
Uranium44.0500%-4.86%51.37%Feb/18
Methanol2,709.0014.000.52%-0.37%12.69%Feb/22
TTF Gas77.404.846.66%-16.77%376.37%Feb/22
UK Gas185.4611.93006.87%-17.48%356.12%Feb/22

Па да то је по принципу свако види шта жели да види а не види гранате по Доњецку и Луганску-читај недужни цивили такође.
Пажљиво погледај говор Путина биће ти јасније.

Pun nam je qurac eurpskih vrijednosti, koji kada imaju interes otimaju suverenim državama dijelove teritorije!
I sve ono što ti moj dobri Bošnjo osuđuješ nama patriotski orijentisanim Srbima prija uhu i to podržavamo!
Možda bi bilo drugačije kad bi te vratili na pradedovska podešavanja!

Па да то је по принципу свако види шта жели да види а не види гранате по Доњецку и Луганску-читај недужни цивили такође.
Пажљиво погледај говор Путина биће ти јасније.
Putin je klasični diktator a propaganda i sve ostalo je veoma slično Balkanu i gore jer mi smo daleko više povezani sa zapadom pa kod nas ne može sve da prolazi iako me iznenađuje priča o zapadu na forumu. Prica koju prica Vucic, Bakir, Mile prolazi u Rusiji jos lakše. Visoka korupcija, broj stanovnika se u Rusiji smanjuje kao i na Balkanu. Erdogan je veoma sličan, razlika je što ta prica najlakše prolazi u Rusiji sto je pokazatelj da ima najviše krezavih.

Putin je klasični diktator a propaganda i sve ostalo je veoma slično Balkanu i gore jer mi smo daleko više povezani sa zapadom pa kod nas ne može sve da prolazi iako me iznenađuje priča o zapadu na forumu. Prica koju prica Vucic, Bakir, Mile prolazi u Rusiji jos lakše. Visoka korupcija, broj stanovnika se u Rusiji smanjuje kao i na Balkanu. Erdogan je veoma sličan, razlika je što ta prica najlakše prolazi u Rusiji sto je pokazatelj da ima najviše krezavih.
Stvarno si lojav. Nije bitno je li neko diktator ili najveći demokrata već šta taj radi!

Ja sam protiv postavljanja nuklearnog oružja u Ukrajini ali Ukrajina ako želi treba da bude NATO članica. Cijena gasa moze da uspori ekonomiju u Evropi veoma malo.Ludost je ekonomski udarati na Evropu sa strane Rusije. Ekonomija Rusije se poredi sa Italijom a Italija je bijeda u EU. Rusija je ekonomski nebitna država.Ja se radujem propasti diktatura kao Rusija i vjerujem u Evropske vrijednosti.

Šta kaže Niski Predstavnik Međunožne zajednice u BiH, čuveni Šit? :dosadno:

...

jel ovo dobro za pjutina ili ne...nafta do kraja dana na 100$
Crude Oil95.70003.74.02%14.86%55.16%10:27
Brent99.23003.844.03%16.12%51.75%10:27
Natural gas4.530.10302.32%12.59%58.70%Feb/22
Gasoline2.79790.04411.60%16.49%50.55%10:27
Heating Oil2.90450.04771.67%12.28%55.40%10:27
Ethanol2.140.00500.23%-2.95%25.40%Feb/18
Naphtha850.804.320.51%10.39%54.40%Feb/18
Propane1.290.010.81%12.06%40.79%Feb/18
Uranium44.0500%-4.86%51.37%Feb/18
Methanol2,709.0014.000.52%-0.37%12.69%Feb/22
TTF Gas77.404.846.66%-16.77%376.37%Feb/22
UK Gas185.4611.93006.87%-17.48%356.12%Feb/22
Ako ga blokiraju nije, uporedi cijenu Lukoil i Shell pa ces vidjeti koliko Rusija gubi
Screenshot_20220222_104752.jpg

...

Elem...
Sta bi...
Jel poceo WW3?
Jel bila nuklearna apokalipsa?
Jel se Bajden probudio?
Makron sišao sa babe?
Dzonson skratio šiške?

Nista ?!

Putine...teraj do Brisela! :dosadno:

...

Ništa od svega toga neće biti, nije ovo prvi puta da Rusi osnivaju 'narodne republike', to je već oprobani scenarij, ima takvih 'narodnih republika' već poprilično, pojeo vuk magare i idemo dalje :klap:

Imaju dugova više nego što vredi njihovo zlato i skoro cele rezerve deviza.
Pogledajte prilog 1107024

Ako im sada udare sankcije neće im vredeti svi dolari i zlato.
Možda si propustio da su Amerikanci samo prošle godine povećali kapacitet za proizvodnju i skladištenje gasa za 20 odsto postajući najveći svetski eksporter gasa lng-ija i upravo povećavaju dodatne kapacitete.

Precenjuješ Ruse, drugi samo čekaju da izguraju Ruse.
o tom ce se i videti
ko je kome , i duzan i kako ce se prebijati dugovi.
vazno je da je pokrenut proces priznavanja a vi
pa mozete pusiti i pusiti i mozete i jos i gutati.....knedle

:hahaha::hahaha:e jbg šta si sad napisao.
pa bitno je jesu li njegove odluke za krajnje dobro ili loše . baš kao što inženjer pravi dobar ili loš uređaj. nebitno je li taj inženjer demokrata ili autokrata. tako i za političara. bitno je koliko je stručan/mudar. -koje je odluke doneo.

a ono "stvarno si lojav" znači da slabo kapiraš.

treba li dalje da objašnjavam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back