- Poruka
- 12.866
Nema.Američka sponzorirana diktatura. A u Bjelorusiji?
Demokratija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema.Američka sponzorirana diktatura. A u Bjelorusiji?
Brko razvaljujeNema.
Demokratija.
Američka sponzorirana diktatura. A u Bjelorusiji?
Pa tako je i u DNR Koreji. Pitaj narod da li voli precednika. Pa obožavaju ga.Suva demokratija vlada u Belorusiji. Volja naroda. Socijalizam.
Ne, to su vaši boljševički snovi da su Vašington i Brisel "u velikoj velikoj svađi, moj ti."Епилог свега је да САД, преко Русије, тешко иебе ЕУ.
Jbg, kad mi budemo imali rvata za predsednika kao vi Srbina, možda i nama krene bolje...Pa tako je i u DNR Koreji. Pitaj narod da li voli precednika. Pa obožavaju ga.
Doduše, tako je i u Srbiji![]()
Епилог свега је да САД, преко Русије, тешко иебе ЕУ.
Probaj sa ŠešeljomJbg, kad mi budemo imali rvata za predsednika kao vi Srbina, možda i nama krene bolje...
Probaj sa Šešeljom
Ne, to su vaši boljševički snovi da su Vašington i Brisel "u velikoj velikoj svađi, moj ti."
U stvarnosti NATO je čelična pesnica dobra, i onda razara jadnički nos Vladimira Vladimiroviča Klošusa
Друга тема.Али стање на терену каже да је Украјина гора чак и од нас тренутно.Nije baš tako.
Ukrajina je druga po veličini u Evropi, ima izlaz na Crno i Azovsko more, najplodniju zemlju, ima prirodna bogatstva,
naftu, gas, industriju, skoro 45 miliona stanovnika...
Sa pametnim rukovodstvom, ta zemlja bi mogla da bude među prvima u Evropi.
Bolje je da pare ostaju u porodici.САД су себи обезбедиле тржиште, а ти и даље мрзи Русију.
Pa što je neka zemlja udaljenija od Rusije, to bolje stoji.Друга тема.Али стање на терену каже да је Украјина гора чак и од нас тренутно.
И Балкан је имао свашта нешто па се нисмо прославили.
Bolje je da pare ostaju u porodici.
Мени само није јасно Џег што се сви ви толико узбуђујете око неке најгрђе државе на свијет са стандардом ака Монетенегро како рече један форумаш?Општа је хистерија, Макрон, Шмит долазе на ноге Путину, Бајден зове свако мало.Зашто се плаше нејаке Русије?Pa što je neka zemlja udaljenija od Rusije, to bolje stoji.
Ukraine fires mortars on separatist territory in breach of ceasefire, say Russia-backed rebels