Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bayraktar TB-2 je polupao sve rusko u NK. Od pancira pa nadalje​

Кењаш да је НК имао панцире. ...
Ја нисам примјетио ништа од модерније технике након појаве даљинског управљача.
laug.gif

Vojni analitičar Džebić
Једва мобилисали 200к, ни то неће моћи хранити до краја фебруара ове године. :rtfm:

I sta imas ti od toga kad vi Bosnje nemate leba jesti a od ratne tehnike kako kaze Zoki Milanovic - jedino se kestenima mozete gadjati.

Jel imate vi dronove? Ne vala. Ni D od drona. Srbija ima neke kineske dronove a vi nista.
Pa dobro odgovor je na Jankov post i zašto se ti ljutiš što su Turci osramotili Ruse i njihovo oružje. UAE platili bruku para za 9 pancira i Turci ih polupase za dva dana.

Ko god da je od pravoslavnih sluzio zapadu propao je i o glavu mu se obilo.
Нису они служили западу, само се мало зеје6уцнули па везали заставе - сад нема назад док их не очерупају до краја.
Нажалост, горе су прошли него ли новонастали народи и државе у нашем окружењу..

Eно, бежанија...доста људства и технике је забегло под Лукијеве скуте, остало повлаче обезглављени на исток и север док још има наде.
Људи, ви мрзитељи превасходно мира, ја нажалост немам једнорчни израз за ваше стање, па молим неког елоквентнијег са форума за малу помоћ.
Мучно је све то...мржња, слаба упућеност у поједине техничке дисциплине, неначитаност...
Свашта сам овде прочитао.

Eно, бежанија...доста људства и технике је забегло под Лукијеве скуте, остало повлаче обезглављени на исток и север док још има наде.
Људи, ви мрзитељи превасходно мира, ја нажалост немам једнорчни израз за ваше стање, па молим неког елоквентнијег са форума за малу помоћ.
Мучно је све то...мржња, слаба упућеност у поједине техничке дисциплине, неначитаност...
Свашта сам овде прочитао.
Шта очекујеш од потурица?

Мало мозга, ако је икако могуће.
Нек' само израчунају колико кошта дан на линији, а и шире...што би неки рекли.
Одакле лова?
Ма није битно, важно је навијати пуне дробине и шупље лобање.

Руски амбасадор у Великој Британији: Русија не жели рат против Украјине

Русија не жели рат против Украјине, а тензије би требало уклонити дипломатским путем, изјавио је руски амбасадор у Великој Британији Андреј Келин у интервјуу за данашњи "Сандеј тајмс".

"Сви су против тога и апсолутно смо сигурни да то питање може и треба да се реши дипломатским путем, преговорима", рекао је он одговарајући на питање да ли Русија жели рат.

Руски дипломата је искључио ситуацију у којој би Русија могла прва да пређе на украјинску територију, пре напада Украјине.

Pa dobro odgovor je na Jankov post i zašto se ti ljutiš što su Turci osramotili Ruse i njihovo oružje. UAE platili bruku para za 9 pancira i Turci ih polupase za dva dana.
Shvatam tvoju i Jankovu potrebu da veličate tursko svijetlo oružje,ali odmah da te obavjestim da Rusija nije Nagorno Karabah i kad krene rat, peglu neće Ukrajinci moći da upale a ne da imaju vezu sa bespilotnim barjaktarima.Amerikanci priznaju da su ih Rusi prestigli u EW sistemima, tako da čitajući vaše ode turskom oružju, moram da reagujem i da vam saopštim da ste se malo zae.bali.

Канадска министарка одбране Анита Ананд каже да су сви канадски војни инструктори у Украјини пребачени западно од реке Дњепар „како би наше канадске оружане снаге биле безбедне“ у случају руске инвазије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back