Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.485
Русија зауставила провокације америчких ратних бродова код обала Крима. Групу од два америчка ратна брода која су се појавила у Црном мору руска војска је блокирала код обале Крима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стају мечки на рупу опет !
That general is simply stupid loudmouth In case of war Russian 1st guards tank division will be in 7 to10 hours in KievTENZIJE SVE VEĆE: Ukrajinski general obećava Rusiji „masakr“ u slučaju rata
Novosti onlajn
03. 11. 2021. u 08:57
U SLUČAJU izbijanja rata Ukrajina će prirediti Rusiji "masakr", napisao je u članku za portal "Glavred" general, bivši zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine Igor Romanjenko.
u Dombasu, Foto AP![]()
-----------------------------------------------------
Ja stvarno ne bih voleo da sam mlad, vojnosposoban čovek u Ukrajini.
Pored ovakvog vojnog i političkog rukovodstva iz te države je najpametnije bežati.
O ekonomiji i da ne pričamo ...
al je zato pojela krastavčinu naštinuЈуче је на пријему у Кремљу супруга америчког амбасадора одбила да једе крушке уз образложење да зна са чиме се играју у Русији..
kao i u Srbiji...radikali i socijalisti, već pune tri decenije prodaju jeftine pričice o srpstvu i to im odlično funkcionišeСтају мечки на рупу опет !
Свака шуша која пожели власт и славу само заигра на карту патриотизма и национализма !
Jednostavno sam zadivljen opsednutošću i netrpeljivošću prema drugim političkim opcijama, bravo...ovo je novi nivo.kao i u Srbiji...radikali i socijalisti, već pune tri decenije prodaju jeftine pričice o srpstvu i to im odlično funkcioniše
Сем војних поклича Укрофашисти немају ништа. Проблем је у великом дезертерству.
Верујем да си у праву, али нема потребе да потегну толики пут.That general is simply stupid loudmouth In case of war Russian 1st guards tank division will be in 7 to10 hours in Kiev
pričicama o nacionalizmu i patriotizmu...izmišljanju neprijatelja...ko je protiv njih, taj je odmah strani plaćenik i izdajnik...Jednostavno sam zadivljen opsednutošću i netrpeljivošću prema drugim političkim opcijama, bravo...ovo je novi nivo.
Ne vidim kakve veze imaju radikali i socijalisti sa temom Ukrajina?