- Poruka
- 34.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То опет почело "спонтано" окупљање?
![]()
Русија је опет крива за све.
Украинские националисты назвали минские соглашения «зрадой» и объявили Россию «врагом»
![]()
Upozorenje Zelenjskom sta ga ceka ako makar i malo suruje s rusima......

bolje rečeno glupiranje ukrajinskih zombeta.Upozorenje Zelenjskom sta ga ceka ako makar i malo suruje s rusima......
ova đubrad neka zahvale lopurdama iz Kremlja, što su ih pustili da odu iz ,,Debaljceva"...trebalo su da ih sabiju pod zemlju...kao pokojnike

Ukrajinci su malo nervozni, očigledno. Vozovi koji povezuju Kijev i okolna naselja: najsmešniji mi je trentak na 51:18 - podseća na Indijske železnice. Pa šta očekuješ kad su bili pod ruskom upravom do malopre.Jako dobar vdeo!
Znači Kijev ima 500 tramvaja, od toga samo 57 modernih. Ostalo su češke olupine iz sedamdesetih i osamdesetih
S druge strane Movksa ima 900 tramvaja, od toga 620 modernih.
U Kijevu se ljud voze u zarđalim olupinama od autobusima, dok se u Moskvi voze novim Teska-like električnim autobusima.
Podzemni prolazi i metro stanice su u lošem do užasnom stanju u Kijevu, dok je u Moskvi sve to renovirano, lepo i čisto.
Glavna železnička stanica u Kijevu (odakle se putuje za Moskvu) je relativno ok, ali je mala, redosled vožnje se lepi papirom na zid i u istoj je snimljena neka tuča.
Železniča stanica u Moskvi (odakle se putje za Kijev) je glanc nova, post-modernistička zgrada od stakla i čeličnih konstrukcija, veoma je lepa unutra i prostrana je, nema gužve, red vožnje je na velikom monitoru.
U Kijevskom metrou je usnimljena još jedna tuča. Vozovi koji povezuju Kijev i okolna naselja: najsmešniji mi je trentak na 51:18 - podseća na Indijske železnice.Vozvoi koji povezuju Moskvu i okolna naselja su sve novi vozovi uglavnom Siemens Lastočke ili vozovi Trasmashholdinga (domaći, ruski vozovi, ali novi) - izgledaju veoma dobro do fantastično.
fotomontaža ili originalan snimak...to je znak pitanja...ponoviću moj stav...sa ukrajinskim nacistima je trebalo završiti još odavno, napuniti rudnike i kamenolome...a možda po kratkkom postupku...i još ovo...u oligarhiju iz Kremlja i putina, nemam nimalo poverenja...obični trgovci