Ukrajinka umrla od AIDS-a

raindog:
Stvar koja je meni pala na pamet jutros, je da bi najbolja ‘fora’ bila da je u stvari ta devojka zhiva i zdrava, a da je samo nekom palo na pamet da na ovakav vrlo efektan nachin ‘proshiri svest’ ljudi o trgovini belim robljem, AIDSu i ostalom … baciti javnost u frku I na taj nachin ih osvestiti… eee... to bi bilo sjajno kad bi bilo istinito...
pa i da je to istina,sto bi naravno bilo lepo,ko zna koliko ima takvih slucajeva koji nisu poznati javnosti...

raindog:
Stvar koja je meni pala na pamet jutros, je da bi najbolja ‘fora’ bila da je u stvari ta devojka zhiva i zdrava, a da je samo nekom palo na pamet da na ovakav vrlo efektan nachin ‘proshiri svest’ ljudi o trgovini belim robljem, AIDSu i ostalom … baciti javnost u frku I na taj nachin ih osvestiti… eee... to bi bilo sjajno kad bi bilo istinito...
Sta bre kukate za jednom osobom?
Ionako se samo mnozimo, pa moraju ljudi da umiru, na ovaj ili onaj nacin, sami biraju.
Inace najbolji lek za HIV bi bilo skupiti sve njih na jednu kamaru i pobiti, mada ima i neregistrovanih, ali bi se broj zarazenih mnogo, mnogo smanjio.

jagodica:
da li ste razmislili nekad....
akko internet moze biti idealno mesto za skupljanje sex-trafik zrtava??
malo opushtenog chata, maco aj se nadjemo - i cap
a?
meni palo na pamet
mozda sam sad dala nekom ideju??? ;))))
ali ono kao
uuuff :?
параноја стоп... :wink:

п.с.девојка је завршила причу...али жртава има толико да је јадно помињати само једну трагичну судбину :(

Zato bi trebalo legalizovati prostituciju.
Razglabati o moralnom aspektu prostituisanja je tema za dokone i razne aktiviste, pocevsi od religioznih fanatika do ultra feministkinja. Sve te price o ponizavanju, eksploataciji, unizenju coveka itd (da ne kazem bla-bla)oglusuju se o cinjenicu da prostitucija postoji, uslovno receno, kao usluzna delatnost od pamtiveka, i svi su izgledi da ce postojati i ubuduce. A zato sto je kriminalna, po vladajucim zakonima, pogodno je tle za svaku vrstu eksploatacije i nasilja .
Nije li bolje (retoricno pitanje, naravo da je bolje!)legalizovati delatnost, omoguciti socijalnu, pravnu, zdravstvenu zastitu ( i kontrolu!!)radnicima, i tako izbaciti makroe, tj. kriminalce iz branse. Napominjem da pod pojmom "radnici" podrazumevam one koji zele da se bave odredjenom delatnoscu.
Setih se reportaze sa TV "Planet":Posle II sv. rata, francuska aktivistkinja, bivsa prostitutka koja je prosla celu lestvicu "napredovanja", od ulicne do ekskluzivne, pa je zavrsila u politickoj eliti (he!)izdejstvovala je donosenje zakona o zabrani rada javnih kuca... "Oslobodila" je je armiju zena i gurnula vam zakona, na ulice, u bolest i kandze kriminalaca. Pricaju bake, nekadasnje prostitutke, koliko im je zla nanela ta odluka... Bude simpatiju i pitanje - nisu li zasluzile da mirno uzivaju u svojim tesko zaradjenim penzijama koje bi im se isplacivale iz nekog Fonda? S druge strane, zasto bi klijent, zbog zadovoljavanja libida koji je neodvojiv i normalan deo lisnosti, bio u opasnosti da se razboli?

...legalizuje se prostitucija, pa sve preko fiskalne kase, da i drzava uzme nesto, a mushterije? Pita zena muza, sta si mi kupio u prodavnici, daj mi ovamo taj rachun, kad ono.. 8)
Ne vole Srbin prokletinja nishta legalno, opet bi on u ilegalu, JEL VAM TO JASNO BRE :x

Moja prijateljica je isla u razred sa deckom kome su roditelji umrli od side.Koji je sa bratom zbog oceve gluposti,neodgovornosti,samozivosti...ostao siroce.Cale je radio preko,mislim u Africi ne secam se bas tacno,koristio usluge prostitutki,ocigledno bez ikakve zastite i "ubio" sebe i zenu.Sta kazete na to?

Back