0077
Elita
- Poruka
- 24.748
U pravu si,slažem se sa tobom 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i da je to istina,sto bi naravno bilo lepo,ko zna koliko ima takvih slucajeva koji nisu poznati javnosti...raindog:Stvar koja je meni pala na pamet jutros, je da bi najbolja ‘fora’ bila da je u stvari ta devojka zhiva i zdrava, a da je samo nekom palo na pamet da na ovakav vrlo efektan nachin ‘proshiri svest’ ljudi o trgovini belim robljem, AIDSu i ostalom … baciti javnost u frku I na taj nachin ih osvestiti… eee... to bi bilo sjajno kad bi bilo istinito...
Sta bre kukate za jednom osobom?raindog:Stvar koja je meni pala na pamet jutros, je da bi najbolja ‘fora’ bila da je u stvari ta devojka zhiva i zdrava, a da je samo nekom palo na pamet da na ovakav vrlo efektan nachin ‘proshiri svest’ ljudi o trgovini belim robljem, AIDSu i ostalom … baciti javnost u frku I na taj nachin ih osvestiti… eee... to bi bilo sjajno kad bi bilo istinito...
nije stvar u tome sto je to jedna osoba...ko zna koliko je devojaka zavrsilo u nekoj sumi ili reci...i nikad nisu,niti ce biti nadjene...a isto tako,koliko takvih devijaka seta gradom i sire zarazu...i to sve kad se skupi,nije ni blizu tako kao sto ti kazesКулиража:Sta bre kukate za jednom osobom?
параноја стоп... :wink:jagodica:da li ste razmislili nekad....
akko internet moze biti idealno mesto za skupljanje sex-trafik zrtava??
malo opushtenog chata, maco aj se nadjemo - i cap
a?
meni palo na pamet
mozda sam sad dala nekom ideju???)))
ali ono kao
uuuff :?
e,bas tozorab:Zato bi trebalo legalizovati prostituciju.