Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
bundeva:Olena Popik :? poznato mi nesto![]()
Ajd sto je tebi, al' sto je meni poznato? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:Olena Popik :? poznato mi nesto![]()
raindog:Shag Ivory:Zar ne bi bilo logicno da vode nekakvu evidenciju o njima, da ih mozda cak i karantiniraju... koliko god to surovo zvucalo zbog onih koji su zarazeni slucajno, ne bi trebalo ostavljati obolelom na njegovu licnu savest da li ce resiti da zarazi pola populacije jedne zemlje, mozda iz cistog hira, indignacije, besa, nemoci... Ulog je preveliki za takvu vrstu humanosti.
pretpostavljam da bi bilo idealno, da im se otprilike vrelim gvozdjem na chelo utisne HIV +, i da se onda proteraju u dolinu gubavaca![]()
![]()
![]()
valjda ja naivno pretpostavljam da je na sopstvenoj 'savesti',zdravom razumu, i razmishljanju uopshte o bilo chemu, da li ce neko koristiti usluge prostitutki, i da li ce mu eventualno, mozda sasvim sluchajno pasti na pamet da koristi kondom prilikom seksualnog kontakta sa istom...
meni ne bi palo na pamet da krivim bilo koga za sopstvenu neodgovornost ( u sluchaju crvenog pechata na rezultatu testa), znate kako kazhu... posle 'ebanja nema kajanja.... :?
Nesi:bundeva:Olena Popik :? poznato mi nesto![]()
Ajd sto je tebi, al' sto je meni poznato? :shock:
Duhovito. Ali ne karikiraj ono sto sam rekla.raindog:pretpostavljam da bi bilo idealno, da im se otprilike vrelim gvozdjem na chelo utisne HIV +, i da se onda proteraju u dolinu gubavaca![]()
![]()
![]()
I to si ti... pretpostavicemo da si normalna. Mislis da su svi takvi? Ne bavis se, ili se nisi bavila prostitucijom? Nisi bila gladna i zedna, zlostavljana? Nisi dotakla dno dna? Iz koje sigurne i nedodirljive sredine pricas ti?raindog:valjda ja naivno pretpostavljam da je na sopstvenoj 'savesti',zdravom razumu, i razmishljanju uopshte o bilo chemu, da li ce neko koristiti usluge prostitutki, i da li ce mu eventualno, mozda sasvim sluchajno pasti na pamet da koristi kondom prilikom seksualnog kontakta sa istom...
meni ne bi palo na pamet da krivim bilo koga za sopstvenu neodgovornost ( u sluchaju crvenog pechata na rezultatu testa), znate kako kazhu... posle 'ebanja nema kajanja.... :?
Sve sto si rekla dobro si rekla. :wink:raindog:pretpostavljam da bi bilo idealno, da im se otprilike vrelim gvozdjem na chelo utisne HIV +, i da se onda proteraju u dolinu gubavaca![]()
![]()
![]()
valjda ja naivno pretpostavljam da je na sopstvenoj 'savesti',zdravom razumu, i razmishljanju uopshte o bilo chemu, da li ce neko koristiti usluge prostitutki, i da li ce mu eventualno, mozda sasvim sluchajno pasti na pamet da koristi kondom prilikom seksualnog kontakta sa istom...

Shag Ivory:I to si ti... pretpostavicemo da si normalna. Mislis da su svi takvi? Ne bavis se, ili se nisi bavila prostitucijom? Nisi bila gladna i zedna, zlostavljana? Nisi dotakla dno dna? Iz koje sigurne i nedodirljive sredine pricas ti?
Shag Ivory:I vrlo je konstruktivno sto si nam ukazala da ne treba koristiti usluge prostitutki i da treba koristiti kondom... mislim, stvarno nismo znali...
Da li bi dozvolila svojoj deci da se igraju sa onom zarazenom HIV-om? Iskreno...?
tebi,tebiraindog:ako je pitanje bilo upuceno meni, zamisli znam , i shta sad?

Pametne glashe :wink:0077:Šta kažeš,ala ovaj lupa gluposti?
Što ne uzme i pročita nešto...da nauči...
A ljudi sve napisali i dali da se edukujemo...
DA LI su dali...![]()
0077:A govorili smo o HIV virusu i koliko ga poznajemo...![]()