Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.344
Молим те, како да не капитурирам пред таквом морално-интелектуалном громадом? Био би божанско биће када би ми нешто тако пошло за руком. Ја могу нормално да разговарам са људима који желе да разговарају. Међутим, када појединци почињу да у разговор уносе неке своје фантазије и говоре о стварима и о пордучјима које никада нису уживо видели нити осетили, ја немам избора него да подвијем реп и повучем се . Стварно ми не пада на памет да се препуцавам преко форума.
Ајде се прво договори са собом шта сам ја писао а шта неко други па се онда јави.
За тебе је минорна чињеница да је неколико стотина хиљада Руса гласало за Стаљина у емисији која је неколико месеци ишла на главном државном програму. За тебе је важније то шта је Броз и његови историчари писали о истом од 1948 али те не интересује шта су писали до 1948. Твоје је мишљење о Стаљину валидније од мишљења људи који су живели у том времену и на том простору. Смешно и тужно истовремено.
А јел'? Ја стварно мислио да Срби говоре Љвов. Пошто су они тамо малтене хисти Срби, чудно је што и они не говоре Лавов. Из набројеног се види да ти је списак саговорника и пријатеља преко којих стичеш своја искуства драстично већи од мога па па морам то убудуће да респектујем.
Да, код мене је управо тако. Коме треба конкретно, нека тражи информацију. Ја за оно што каћем овде само гарантујем да није измишљено и ако сам рекао да сам нешто негде прочитао, то значи да је то заиста тако. За све остале информације уколико ми нису под руком не сматрам сеобавезним да дајем и да их тражим.
И баш ме то занима, ко живи у Русији? Знам на кога алудираш, али исто тако знам да ниси у праву.
И не квари тему. Ја не намеравам више да ти одговарам на ова дечија препуцавања у било ком случају.
Вређање је одраз немоћи.
А то што ме вређаш без разлога је и одраз твоје (не)културе. Не желим да се спуштам на тај ниво, нити да кварим тему као што ти чиниш.
Хвала ти на "комплиментима".