Украдоше дете....

Poruka
9.345
....када вама буду отели дете, онда слободно бришите теме због неважећег извора, једно мало СРБЧЕ је продато и отето, и на путу је за Шведску....
без пасоша, без сагласности родитеља, у току судског поступка за повраћај МАЈЦИ
Сви ви који живите од СНС-а сте саучесници у овом злу.
Мајка и њена ћерка ће вам судити, кад буде дошло време за то, сетите се тада, ове затворене или обрисане теме...
А да, не рекох вам, јавећ скупљам каменчиће са КУЛЕ која се руши и одроњава, све су већи и већи!
....
Узгред, ако је ово видео запис из СКУПШТИНЕ Републике Србије,
не видим како може бити НЕВАЖЕЋИ?!

....када вама буду отели дете, онда слободно бришите теме због неважећег извора, једно мало СРБЧЕ је продато и отето, и на путу је за Шведску....
Мајка и њена ћерка ће вам судити, кад буде дошло време за то, сетите се тада, ове затворене или обрисане теме...
А да, не рекох вам, јавећ скупљам каменчиће са КУЛЕ која се руши и одроњава, све су већи и већи!
....

Zasto cutis Srbijo!

....

Poslanicka grupa Aleksandar Vucic Zajedno mogu sve...mogu i decu da prodaju seme im hjebem.
Prodati dete za 14.500 eura to moze samo ova vlast na celu sa Vucicem.

Srbijanci nisko ste pali,i decu prodajete Bog ce vas kazniti.

Ne znam čiji si ni od kojih si, ali kad Srbe zoveš Srbijanci... znam da nisi lokalna budala, ali si svakako sa prostora komunjarske Jugoslavije gde je "trgovina bebama" bila profitabilna grana industrije.

Brate moj napaćeni nisko smo mi pali, potonusmo dole u mulj i govna.

Prodavali smo novorođenčad još u vreme Jugoslavije još 60tih i 70tih godina. To je bio veoma organizovan kriminal. Majci i ocu se kaže da je novorođenče preminulo a telo navodno u nekim biološkim kesama odloženo. Šta će ljudi, nikome nije palo ni na pamet da uopšte posumnjaju u doktore i u njihove izjave da je beba preminula a kamo li da su bebe prodavali.

Udba prijatelju moj. Postoje tajne koje su dokumentovane i vode se kao klasifikovane tajne. Državna tajne kao na primer mnogi ugovori javnih i državnih preduzeća. Ugovor štetan po državu i narod pa je zato tajni, ali postoji dokumentacija. A postoje i tajne koje su višeg nivoa za koju nema dokumentacije pa nema šta mnogo da se razotrkije dans sutra kad se dokumentacija obelodani.

Najčešći kupci su bili roditelji koji nisu mogli da imaju decu iz bioloških razloga, a često bi ih vrbovali kada bi ušli u proces usvajanja dece.
Sa obzirom da je proces usvajanja u mnogim zemljama relativno dugačak i komplikovan, zahtevan, naišao bi "neko" i ponudio bolju opciju - da može da usvoji dete u Srbiji ali zbog silnih pravnih i drugih komplikacija ta usluga košta. A govorilo im se da su to bebe iz jako siromašnih porodica ili mladih devojki koje su neželjeno zatrudnele koje svakako ne mogu da odgajaju bebu i kako bi beba morala da ide u strateljkse porodice kojih nema dovoljno itd. tako da bi ako bi kupili bebu svakako učinili dobro delo.

Postoji u Srbiji udruženje roditelja nestalih beba čiji su članovi podneli preko 1500 prijava i koji se i danas bezuspešno bore sa državom i bezbednosnim službama. A jedan od svedoka kojima je bilo ponuđeno da kupi bebu i koji se javno oglasio i govorio o tome je Srbin iz Nemačke, Marko Ivić.

Novorođenčad su i danas na prostorima bivše Jugoslavije roba, u Srbiji pod nazivom "zlatna vekna" i košta 15 hiljada evra.

Vrlo je moguće da će Marka Ivića ako nastavi da priča i talasa slučajno pregaziti automobil na pešačkom prelazu.

1671828495169.png

jeste
tamo oni svedjani jalovi
nemaju decu pa otimaju ovdi
mameimga

Obmanjujući, zao i podao a i sramotan narativ koji ovde u Srbiji na silu pokušavaju da proguraju i propagiraju koje kakvi navodno nacionalisti te trgovinu bebama nekad u Jugoslaviji a danas u Srbiji stavljaju u politički kontekst Zlog Zapada. Narativ i retorika kako to tobože Zapad krade novorođenčad u Srbiji sve u prisluhu jeftine i lažne anti-američke i anti-zapadne propagande sa nadom da će se tako oprati.

Zapad je kriv, kao i uvek, pa ko drugi, a mi smo čisti. Nama su ruke čiste.

Neverovatno ludilo i šizofrenija je da je Zapad kriv zato što smo mi prodavali bebe. Pa eto zato što se veruje da ima kupaca i sa Zapada. Eto, tako je Zapad za sve kriv u Srbiji, pa čak i za to što smo mi prodavali bebe. Svi drugi su krivi, samo naše vlasti nikad ni za šta nisu krive.

Licemerije do nesluđenih granica.

Nama nisu ruke čiste, one nisu čak ni samo prljave, nego kako je onaj čuveni udbaš govorio kad je bio pitan jesu li mu ruke krvave do laktova kako se priča. On je odgovorio: Ne, nisu meni ruke krvave do laktova.

Pa je napravio dramsku pauzu te je izgledalo da negira te "čaršijske priče".

A onda je dodao: Meni su ruke krvave do ramena.

Taj čuveni udbaš je bio Slobodan Penezić Krcun.

Obmanjujući, zao i podao a i sramotan narativ koji ovde u Srbiji na silu pokušavaju da proguraju i propagiraju koje kakvi navodno nacionalisti te trgovinu bebama nekad u Jugoslaviji a danas u Srbiji stavljaju u politički kontekst Zlog Zapada....

Ево сам си себи одговорио на крају, зли запад је крив, што ми продајемо своје бебе,
а да се би се удбашки лекари и сестре, а то је читава војска од 60-их па до данас, опере.
....
И тако је за све, а за све смо сами криви.
Као кад би наркоман кривио дилера за своју пропаст.
....
Мене та прича највише живцира када се помене пораст рака и нато бомбе.
Имају везе, наравно да имају везе, ал не у више од 5% пораста случајева.
Остало смо ми, кафа, цигаре, алкохол, Е621, Е202, итд....
Ал народ воли да нађе жртвеног јарца кога ће да окриви, закоље, и спере грехе своје.
....
Зато се и направило ово каналисање лика и дела АВ, као он је за све крив!
а ми невини!

Ja mislim da mi moramo saradjivati sa svetom pa i sa šveCkom.U šveCku vlada neyebica pa im manjka dece .natalitet im u opadanju.Svako uvozi u svoju zemlju šta mu treba a izvozi šta može da proda.Ko sam ja i ko ste vi da se bunimo protiv toga.

To je samo tvit koji si mogao i ti da napišeš.
Narodna poslanica je bila sasvim jasna.
Sem toga ovo nije uopšte jedini niti prvi slučaj.
Internet gori od takvih slučajeva.
Hajde, onda, reci nam, sta se desava sa decom koja su onvalidna, ometena u razvoju i crnomanjasta?

Takvu decu roditelji najvise napustaju.

....

Problem je sto ne postoji provera krajnje destinacije deteta. Cesto deca zavrsavaju u kandzama pedofila, silovatelja i otimaca organa. Iz zdravog deteta cupaju organe i presadjuju u tela bolesne dece bogatasa. Ovo traje dugo. Mnogo srpske dece i beba iz porodilista su tragicno zavrsile u poslednjih 50 godina. Puno te dece zavrsi u podrumima gde se snimaju filmovi za pedofile i slicne degenerike. Ljudi koji ucestvuju u tom organizovanom lancu gledaju samo da uzmu novac. Cesto kada vidite nekog finog momka , lepo obucenog sa skupim kolima bez jasnog porekla imovine znajte da su mnogi u to umesani.
Sve to pocinje od medicinske sestre, babice, doktora, pripadnika udbe , carinskog osoblja itd. Oni koji su trazili svoje dete su bili presretani na ulici u sudnicama , preceno im je smrcu njih i njihovih porodica. Koliko to daleko ide govori i cinjenica da ni drzava bez obzira ko je na vlasti ne sme da istrazuje. Malobrojni su uspeli da sami pronadju svoje poreklo, i dodju do svoje bioloske majke i porodice nakon sto su toj istoj majci rekli pre 30, 40 godina da joj je dete umrlo na porodjaju a da joj nikada nisu dali telo ni da ga vidi.

Obmanjujući, zao i podao a i sramotan narativ koji ovde u Srbiji na silu pokušavaju da proguraju i propagiraju koje kakvi navodno nacionalisti te trgovinu bebama nekad u Jugoslaviji a danas u Srbiji stavljaju u politički kontekst Zlog Zapada. Narativ i retorika kako to tobože Zapad krade novorođenčad u Srbiji sve u prisluhu jeftine i lažne anti-američke i anti-zapadne propagande sa nadom da će se tako oprati.

Zapad je kriv, kao i uvek, pa ko drugi, a mi smo čisti. Nama su ruke čiste.

Neverovatno ludilo i šizofrenija je da je Zapad kriv zato što smo mi prodavali bebe. Pa eto zato što se veruje da ima kupaca i sa Zapada. Eto, tako je Zapad za sve kriv u Srbiji, pa čak i za to što smo mi prodavali bebe. Svi drugi su krivi, samo naše vlasti nikad ni za šta nisu krive.

Licemerije do nesluđenih granica.

Nama nisu ruke čiste, one nisu čak ni samo prljave, nego kako je onaj čuveni udbaš govorio kad je bio pitan jesu li mu ruke krvave do laktova kako se priča. On je odgovorio: Ne, nisu meni ruke krvave do laktova.

Pa je napravio dramsku pauzu te je izgledalo da negira te "čaršijske priče".

A onda je dodao: Meni su ruke krvave do ramena.

Ako zapad silom finansira i postavlja svog coveka da vodi drzavu i da dozvoljava takve radnje onda je za to kriv zapad koji je silom to omogucio. Oni u ovom kriminalnom lancu su radnici te iste zapadne retorike i sprovode u delo zahteve i naredbe svojih poslodavaca. Riba smrdi od glave.

Back