Ukoliko se OTKRIĆE u Sremskoj Mitrovici ispostavi kao TAČNO, biće promenjena čitava ISTORIJA SRBIJE

Нема основа
1590822312632.png

Mada mi je jasno ponašanje novih generacija (1990 plus) koje napredovanje vide isključivo u osporavanju (pljuvanju) drugih umesto u samoafirmacije sopstvanim radom i otkrićima. Rasli su u takvom okruženju.

Igore, imaš li jedan jedini post na ovom profilu u kojem si nešto samoinicijativno postavio na forum kao novost ili nešto bitno? Isli su ti svi do jednog kritezerstvo u stilu "puko neuko"?

Poslednja izmena:
Поради на хронологији. Словом ђерв у глагољици обележавало се умекшано [ǵ], али само у грчким непреведеним речима, нпр. анћелъ, ћеона, лећеонъ.

Poslednja izmena:
Hmmm preteruješ.

Starčević je daleko veći intelektualac.
Od tebe se i može očekivati izjava da je rodonačelnik ustaštva od mene pametniji. Umesto da dijagnostikuješ Starčevića, ti iskazuješ simpatije spram njegovog intelekta. Pa ti više nisi ni Jugosloven... Tsk, tsk, tsk...

Pa ko je taj metodije.
Mi smo bili pismeni pre 8000 godina.
I pre cirila i metodija.
Za vreme kostunicine vlade otkupljen je pecat, cirilicni. Godina na pecatu je pre rodjenja cirila. Pecat je licitiran na nekih recimo 40.000 eura.
Tkd uzalud vam trud sviraci.
upravo tako. ova sprdnja sa tim degenericima cirilom i medodijem bi trebalo da se brise is istorije

Zači li ovo da si sada odlučio da predstaviš i dijagnozu Ante Starčevića ili nešto drugo?

Znači da u toku nisi.

Potrebno je još dosta literature i izvora proći, ali nekako, čitajući što samog Starčevića, što ono što su o njemu drugi pisali (kako protivnici, tako i istomišljenici) polako sve više i više stičem utisak da se radi o nečemu što bi mogla biti danas i stvarna psihijatrijska dijagnoza (kada pogledamo sve aspekte njegove ličnosti). Par dasaka njemu je u glavi falilo, to je očigledno; i to mislim da daleko više (i opasnije) stvari od običnog narcisoidnog poremećaja ličnosti. Ako ima istine u tome što se priča za njegove mladalačke dane, da je sisao svoju majku sve do 9. godine uzrasta, to bi objasnilo i brojne smetnje u razvoju...naslov teme koji sam odabrao nije samo zato što tradicionalno volim da suprotstavim u naslovu dva različita ekstremna gledišta, odnosno nije baš toliko slučajan. Mislim da je potrebno još dosta proučavati Starčevića, ali i upotrebom multidisciplinarnog metoda, radeći nešto što nikome (koliko vidim) do sada nije palo na pamet — uz konsultovanje psihološke literature. :think:

Back