gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Duh se jasno vidi.....U cemu je problem....Nije montaza....![]()
men lici na dim od cigarete, al opet mi nije jasno sto coek drzi motor na tavanu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duh se jasno vidi.....U cemu je problem....Nije montaza....![]()
a da nest malo prodiskutujes uz postavljeni link?
Linak kao linak.
Klasični holivudski.
Dotični Holi vud(if ši kud) nam je isprao dobrano mozgiće kad smo bili mali.
Pa neki i danas vjeruju u vervulfse,vičiz i hontid hausiz.
Daklem,vukodlake,vještice i uklete kuće.
Ja ne vjerujem.
Ne može me uvjeriti nikakav linak.
To ne isključuje druge vrste pojava,koje ovdje nisu tema.
Toliko.
Fala vi što ste čitali.
![]()
Pola sveta, kad god se povede prića o filmu, spominje interstelarni brod Nostromo i strašnog ksenomorfa koji ga "naseli", podobro nasekiravši posadu.
Toliko ljudi spominje Aliena, boje ga se, drhte na prizor njegvog duplog kefala koje imitira nijagarine vodopade šlajmare... Ne sumnjam da je redovan igrač u mnogim snovima i morama spavača...
I da li je to dovoljan dokaz da xenomorf, od pokojnih Nostromo posadaša kršten Alien, zaista postoji?
a ovde je bila rec o vanzemaljcima ili duhovima?
Na stepeistu
u kuci mog druga![]()
Na stepeistu
u kuci mog druga![]()
a ovde je bila rec o vanzemaljcima ili duhovima?
Sninio sam druga
U njegovoj kuci
U BG![]()
Sninio sam druga
U njegovoj kuci
U BG![]()
Sninio sam druga
U njegovoj kuci
U BG![]()
Mesta gde su se odvili stravicni zlocini svakako su za izbegavanje.Ne verujem bas nesto u natprirodne pojave,ali ipak ne bih kupio takvu kucu.Cak je i jedan prodavac nekretnina,koji je inace da kazemo svetski covek prokomentarisao: kako da prodajem stan u kome je muz ili zena pobio porodicu?Kako kad se i sam jezim takvih mesta?
Pobegli iz kuće zbog duhova
Ponedeljak - 01.11.2010
Olgica i Željko Milošević, mladi bračni par iz čačanskog naselja Ljubić, iselio se iz iznajmljene kuće u tom delu grada pošto su se u njoj pojavili - duhovi!!!
Oni tvrde da ih je duh pokojnice koja je pre njih živela u toj kući redovno posećivao, pa su posle nekoliko neprospavanih noći odlučili da odu.
- Počelo je odmah posle oktobarskih zadušnica. Prve večeri, pošto je pao mrak, pas je počeo da zavija tako jezivo da nisam mogao da slušam. Pomislio sam da je gladan, izneli smo mu nešto da pojede, ali on hranu nije ni pogledao, već je nastavio da zavija. Kada smo legli i isključili svetlo, počelo je pucketanje po kući, pomislio sam da se hladi pekač za picu i dok me je hvatao san, počela je takva buka da je bilo nemoguće pripisati je bilo kakvoj normalnoj pojavi. Po kući su se jasno čuli koraci, lupanje posuđa, zveckanje čaša, i tako do četiri sata ujutru - priča Željko.
Mladi supružnici su se nadali da je sve slučajnost i da će već sledećeg dana naći objašnjenje za čudne zvuke koji su ih uznemirili. Međutim, već sa prvim mrakom sledećeg dana, pokazalo se da su se uzalud nadali.
- Kada se smračilo, ponovio se scenario od prethodne noći. Kuče je počelo da zavija i tiskalo se uz ulazna vrata, kao da beži od nečeg. Istovremeno, u spavaćoj sobi se prozorsko okno ljuljalo i škripalo je kao da neko spolja pokušava da ga otvori. Pogledali smo kroz staklo - napolju nije bilo nikog, a nije bilo ni vetra - priča Željko.
On i Biljana su u neverici i nedoumici šta da rade pozvali njenu i njegovu majku da prenoće kod njih. Obe žene su se uverile da mladenci govore istinu i složile se da bi bilo najbolje da se isele. Željko, međutim, nije hteo tako lako da odustane, pošto su uložili u renoviranje kuće i stanarinu dali unapred, pa je savet zatražio od sveštenika iz obližnjeg manastira. Kaluđer se, kaže Željko, nije iznenadio. Rekao mu je da je satana bio u kući, savetovao da osveštaju kuću. Željko i Biljana su ga poslušali i pozvali parohijskog sveštenika, koji je obavio obred, ali se tek tada desilo čudo koje niko ne može da objasni.
- Sat pošto je prota osveštao kuću i otišao, po svim ćoškovima i ivicama između plafona i zidova pojavila se crna i masna paučina kao da godinama nije čišćeno. Pre toga je sve bilo čisto, nekoliko dana ranije smo okrečili kuću, a Biljana je tog dana sve prebrisala - priča Željko.
On i Biljana su i te noći slušali jezive zvuke, najpre zavijanje psa koji je posle nekoliko minuta otišao iz dvorišta i vratio se tek ujutru, a zatim pravu buku koja je dolazila iz letnje kuhinje. Neprijatno iznenađenje usledilo je sledećeg jutra kada su dobili i prvi materijalni dokaz da se nešto dešava. U letnjoj kuhinji, iz koje se cele noći čulo zveckanje i lupanje, pronašli su sve stvari van ormara, a šerpe i ostalo posuđe razbacano po podu.
Crna magija
Prota Milenko Lazić kaže da je na poziv osveštao kuću i da su mu se oni požalili na muke koje su ih snašle.
- Pred Bogom smo svi živi, pa se zato svetitelji uzimaju da štite dom i porodicu. Duhovi postoje, svako od nas ima svog anđela čuvara, koji nije materijalni već duhovni i upućuje nas na dobro. Postoje i loši duhovi koji ljudima čine zlo i kojih se treba čuvati i to tako što ćemo se moliti Bogu i svetiteljima zaštitnicima doma i porodice. Ta kuća je u mojoj parohiji, u njoj je živela pristojna osoba, ali mislim da se u toj kući nije slavila slava - kaže prota Lazić. On podseća da se ovakve pojave dešavaju na mestima gde se neko bavio crnom magijom.