dlugomir stari roker Moderator Poruka 229.754 02.12.2024. u 13:04 - Ukinut moratorijum na gradnju nuklearki u Srbiji! #51 Casual Observer: EU neće hteti da čuje za nešto kao što je napuštena NE, dakle održavaće se, ovako ili onako. Kliknite za proširenje... Šta sad odjednom valja EU? Mi nismo članica EU, a napuštenih elektrana ima po svetu. Poslednja izmena: 02.12.2024.
Casual Observer: EU neće hteti da čuje za nešto kao što je napuštena NE, dakle održavaće se, ovako ili onako. Kliknite za proširenje... Šta sad odjednom valja EU? Mi nismo članica EU, a napuštenih elektrana ima po svetu.
Casual Observer Legenda Poruka 67.489 14.12.2024. u 16:52 - Ukinut moratorijum na gradnju nuklearki u Srbiji! #52 dlugomir: Šta sad odjednom valja EU? Mi nismo članica EU, a napuštenih elektrana ima po svetu. Kliknite za proširenje... Gde to ima napuštenih NE po svetu? Ajde, lepo navedi listu, ideologizovani argumenti ne odražavaju stvarnost.
dlugomir: Šta sad odjednom valja EU? Mi nismo članica EU, a napuštenih elektrana ima po svetu. Kliknite za proširenje... Gde to ima napuštenih NE po svetu? Ajde, lepo navedi listu, ideologizovani argumenti ne odražavaju stvarnost.