beli025
Početnik
- Poruka
- 5
....ali onda ce mozda odbrambeni igrac jos bolje da cuva protivnickog napadaca....mislim da ne bas ni onda tako lako pljustali golovi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uopshte ne vidim problem ovakvom sistemu.
Pa evo na šta je spao fudbal zahvaljujući ovakvom tretmanu ofsajd pravila:
pa zato treba da se obrati vishe pazhnje na to a ne da se ukida pravilo
Jedna od čari fudbala je upravo to da jedan gol vredi koliko 20 trojki u košarci. Ukidanjem ofsajda bi se verovatno od ovog sporta napravio cirkus. Sledeće bi verovatno bilo ukidanje zabrane igranja rukom. Za dinamičniju i zanimljiviju igru su potrebni bolji igrači, po mogućstvu manje razmaženi, a ne ovakve glupe ideje.
U vezi tih kamera i ostalog, Zoran Petrović, naš čuveni sudija sa SP '86 i '90, je rekao nešto u suštini tačno. Uvođenje kamera, čelendža, i sličnog, bi moralo da bude primenjeno i u seljačkoj ligi Zimbabvea i Burundija, a ne samo u prvim ligama Španije i Italije, što bi mnogima, naročito siromašnim zemljama, moglo predstavljati problem.
Ne, da me ne razumeš pogrešno, ja u potpunosti delim tvoj stav, samo kažem da gospodin Petrović ima pravo. Treba to uvođenje kamera, čelendža, i sličnog ipak finansijski i organizaciono ispratiti.
Lično, ja bih napravio nekakav kompromis, tako da to bude obavezno na, recimo, Svetskom Prvenstvu, i u Ligi Šampiona, dok bih u ostalim takmičenjima stavio kao opciju.
Neki su se gadno pogubili ! Fudbal bez ofsajda nije fudbal.Igra bi se menjala iz korena i igracima bi pola do tadasnjih kvaliteta palo u vodu. Nije to neka decija igra de se pravila menjaju kome kako padne na pamet!
Потпуно укудање офсајда је потпуна глупост!!!
Одавно сам контао на ту тему и мислим да би најбоље било да је фудбалско игралиште, слично попут хокејашког подјељено на четвртине и да правило офсајда не важи, као до сада, од средине терена, већ само у задњој четвртини у којој су смјештени и казнени простори!!!
То би омогућило 30% слободније кретање играча, а и даље би се искључивало камповање испред туђег гола!!!
Na sta ce onda da lici fudbal?!?!
Sadasnje pravilo je suvise kruto.
P.S.glupo mi je i da bude ofsjad ako dva napdaca idu sami ka golu i da se cepidlaci da li je "asistent" dodao unapred ili ne.Ko 'ebe odbranu sto je ostala na pola terena
kruto???????
ko 'ebe odbranu???????
Ajde ubij se
Bez ofsajda igraj ispred zgrade sa ortacima, a mani se ovih prica...