Ujedinjenje LDP i GSS

Duh Sekire:
Лепо је видети ко подржава овако "укрупњавање"... :roll:

ja sam samo prokomentirao, a vi po starom dobrom običaju tri prsta i SRS

pa ćete i sljedeću deceniju bit tu gdje jeste....
Rumunjska i Bugarska nas prestigle
a Srbiju će prestić osim Hrvatske...Albanija, Makedonija sa evroatlantskim integracijama i sa napredkom u investicijama i tržišne ekonomije

pa sad vi vidite...
za koga ćete i kako ćete... :roll:

tokyo:

a Srbiju će prestić osim Hrvatske...Albanija, Makedonija sa evroatlantskim integracijama i sa napredkom u investicijama i tržišne ekonomije

pa sad vi vidite...

Makedonija i Albanija mogu samo da nas prestignu u uvlačenju u dupe EU, a biće primljeni kad i mi - na svetog nikad....

A Čeda i ta klapa mogu samo da nas pridruže Dominikanskoj Republici i Filipinima ili nekoj drugoj američkoj koloniji.

tokyo:

pa sad vi vidite...
Баш ми је драго што се стално бринеш за наше здравље...:lol:

goxy:
Ovo je lepa vest, nadam se da ce ostati true i da ce praviti kompromise u najmanjoj mogucoj meri, mada je u >Srbiji! biti beskompromisan NEMOGUCE!
U normalnim drzavama u EU partije kao sto je LDP na izborima dobijaju 0,3% glasova i manje a u Srbiji deset puta vise.U Engleskoj politicar kao sto je Cedomir Jovanovic bi bio okvalifikovan kao sarlatan...

Jerry Ropero:
drago mi je sto je do ovoga doslo, jer ce ovim ujedinjenjem LDP-a i GSS-a konacno sav sljam, domaci izdajnici, strani placenici, spijuni i ostala antisrpska drzuina - biti na jednom mestu.
A ti si kao pravi "patriota" na visini zadatka, tvoj repertoar uvredljivih reči je sve veći, za sve one koji misle drugačije od tebe. Polako gubiš kompas, idi, prošetaj i ohladi malo. Ti si pravi primer kako ne treba razmišljati i ni u kom slučaju te ne treba kopirati.

eremita:
Уопште немој да те чуди да ујке навијају за ДС и Б.Тадића који је, како кажу, по мајци од Францетића.....тако да.....кхм......они сваку његову победу сматрају и
својом.......
Khm! Ne izmišljaj, majka mu je poreklom iz sela Brodac, u blizini Bijeljine, u RS, i to selo je etnički čisto srpsko.

Back