Уједињење или смрт!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Гледајући геополитичке потресе и конфликте пред којима се нашао Запад и његови сарадници , постајемо полако сведоци да Запад пада у сопствене проблеме.

Никада није било боље време да се земље словена удруже Србија , Република Српска , Македонија и Црна Гора у једну снажну и јаку федерацију

Федерацију коју је предлагао и покојни председник , како би се избориле са изазовима који долазе и очувале се као државе .

Замислте једну такву државу на Балкану , државу уједињених православних народа ..која би то сила била , како би то лагодан живот био .

Да ли је време да се народ јужно словени ослободи окупације ЗАПАДА и удружи у једну државу ..

СРБИЈА , РЕПУБЛИКА СРПСКА , ЦРНА ГОРА И МАКЕДОНИЈА

УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!

Ma kakvi, prva dva možda, ostalo zaboravi. Da je Sloba ostao ne bismo imali ni ovu Srbiju koliku imamo.

Све четири државе само могу да донесу слободу Србија, Макеоднија , Републка Српска и Црна Гора .

само таква федерација би донела мир и слободу , оно што је човеку потребно да номрлано живи.

а слобода је потребнија од ваздуха .

ауторска тема

Гледајући геополитичке потресе и конфликте пред којима се нашао Запад и његови сарадници , постајемо полако сведоци да Запад пада у сопствене проблеме.

Никада није било боље време да се земље словена удруже Србија , Република Српска , Македонија и Црна Гора у једну снажну и јаку федерацију

Федерацију коју је предлагао и покојни председник , како би се избориле са изазовима који долазе и очувале се као државе .

Замислте једну такву државу на Балкану , државу уједињених православних народа ..која би то сила била , како би то лагодан живот био .

Да ли је време да се народ јужно словени ослободи окупације ЗАПАДА и удружи у једну државу ..

УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!
Кој ће ти кyрац Чокалије?

Осим тога Макеодници се налазе у потпуно истој ситуацији као ми , под окупацијом и са изазовима

то је храбар наш једнородни народ који жели слободу и уједињење. са Србијом , Републиком Српском и Црном Гором

ауторска тема

УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!
Ta bi federacija završila kao i prethodne dvije (Kraljevina SHS/Jugoslavija i FNRJ/SFRJ) kad bi narodi udruženi sa Srbima shvatili da ih srpska vladajuća elita iskorištava, maltretira, krši im ljudska i svaka druga prava i čini ih neravnopravnima u odnosu na Srbe.

Ja sam doista vjerovao da je Srbima dosta pobuna naroda s kojima žele u uniju. Ili vjeruješ da bi se sada Srbi popravili i imali više respekta prema spomenutim narodima te ih smatrali u potpunosti ravnopravnima sebi na način da bi se na čelu države smijenjivali po jedan Srbin, pa Makedonac, Crnograc i bosanski Srbin, a na mjestu premijera bi također često bi nesrbin.

ауторска тема

УЈЕДИЊЕЊЕ ИЛИ СМРТ!
ja sam za takvo ujedinjenje...ali problem je kako bi se takva država zvala s obzirom na to da Makedonci i Crnogorci ne vide više sebe kao Srbe ...znači nazivi tipa Sjedinjene srpske države padaju u vodu...opet bi to bila neka Jugoslavija, a malo ko je spreman da opet živi u nekakvoj Jugoslaviji

SMRRRRRRRT

salim se. Nemas dobar ugao gledanja.

Dobar ugao gledanja je glas vodecih nemackih istoricara da onog trenutka kada jedna od drzava balkana dodje opet do pozicije svetske sile - istorija se pise ispocetka. Zasto, zato sto hrvati, crnogorci makedonci bugari itd, to su sve Srbi. Drzave postoje na papiru jedan je narod ali podeljen posvadjan. Nemako potrebe za federalnim uredjenjem, uz Rusiju postajemo carevina. Svetom najozbiljnije Drmaju Rusija i Kina, mi se za svoju buducnost ne trebamo brinuti. Treba preziveti jos par godina dok vam obde ne uleti Rasa Tdej. Nakon njih dolaze i tenkovi. Ne ovo, tenkici dva tri pet nego tenkovi. Kad kazem tenkovi mislim, ljudi, na kavkazu je 15.000 konzerviranih tenkova, to se brzo sklopi i sa tom cifrom pada cela evropa za 48h.

Nebitno odlutao sam.

Treba cekati, mladi Srbi se uveliko ostre.
Ne duze od decenije a i 5 godina je mnogo.

SMRRRRRRRT

salim se. Nemas dobar ugao gledanja.

Dobar ugao gledanja je glas vodecih nemackih istoricara da onog trenutka kada jedna od drzava balkana dodje opet do pozicije svetske sile - istorija se pise ispocetka. Zasto, zato sto hrvati, crnogorci makedonci bugari itd, to su sve Srbi. Drzave postoje na papiru jedan je narod ali podeljen posvadjan. Nemako potrebe za federalnim uredjenjem, uz Rusiju postajemo carevina. Svetom najozbiljnije Drmaju Rusija i Kina, mi se za svoju buducnost ne trebamo brinuti. Treba preziveti jos par godina dok vam obde ne uleti Rasa Tdej. Nakon njih dolaze i tenkovi. Ne ovo, tenkici dva tri pet nego tenkovi. Kad kazem tenkovi mislim, ljudi, na kavkazu je 15.000 konzerviranih tenkova, to se brzo sklopi i sa tom cifrom pada cela evropa za 48h.

Nebitno odlutao sam.

Treba cekati, mladi Srbi se uveliko ostre.
Ne duze od decenije a i 5 godina je mnogo.
da, da...
Makedonci su Srbi...
so teškata govornata manata

da, da...
Makedonci su Srbi...
so teškata govornata manata
ako je kraljević Marko bio Srbin, onda su i Makedonci Srbi.To što su nam se jezici razišli ne znači da nekad nismo bili jedan narod. Makedonija je geografski naziv, nije isto kao Hrvatska. Hrvati su postojali kao pleme među ranim Slovenima, a nisu se pokazali kao dobri partneri u istoj državi jer su bili verniji Vatikanu i snovima o svojoj državi nego Jugoslaviji. Makedonci su nastali kao prelaz između Srba i Bugara i vole Srbe za razliku od Hrvata koji svoj identitet grade na antisrpstvu.

Ta bi federacija završila kao i prethodne dvije (Kraljevina SHS/Jugoslavija i FNRJ/SFRJ) kad bi narodi udruženi sa Srbima shvatili da ih srpska vladajuća elita iskorištava, maltretira, krši im ljudska i svaka druga prava i čini ih neravnopravnima u odnosu na Srbe.

Нису сви народи суманути лудаци који измишљају искоришћавање и неравноправност као изговор да побију милион људи.

ja sam za takvo ujedinjenje...ali problem je kako bi se takva država zvala s obzirom na to da Makedonci i Crnogorci ne vide više sebe kao Srbe ...znači nazivi tipa Sjedinjene srpske države padaju u vodu...opet bi to bila neka Jugoslavija, a malo ko je spreman da opet živi u nekakvoj Jugoslaviji
Balkanoslavija? Slavenija? Zapadna Balkanija?

Ima naziva, ako si dovoljno kreativan.

Back