Magus
Aktivan član
- Poruka
- 1.264
ma citava nacija e sramota...samo da znate...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@nica:sta se vise slusa, sta se vise voli? narodnjaci ili zabavnjaci?

Sta slusas od starog domaceg roka, topmodelsice ?topmodelsica:Podjednako volim narodnu muziku, domaci pop i dens, stari domaci rok, domaci hip hop, i strani dens i hip hop, pesme kao shto je Can't get you out of my mind - Kajli Minog, Superstar - Jamelia, od stranih takve pesme najvishe volim, zenski glas.
Bojim se da to nije stari domaci rok...topmodelsica:Merlin, Bijelo dugme, omiljena pesma od Merlina mi je Vojnik srece
Radije slusam strano....narodnjake mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....em3pac iverson:Nijedno,al ako vec Mora bolje zabavnjaci...
Makijavelli:narodnjake i sve koji ih slusaju treba baciti u jamu,politi benzinom i zapaliti
~Rabbit~:Avisi od raspolozenja i drushtva ali...pre narodnjaci iako slusham SVE. Mislim, bolje dizu raspolozenje. Ne mozesh biti extra raspolozen slushajuci, recimo, Balashevica. :-D
Cuo sam samo za onu stvar od Buzzcocks-atopmodelsica:Podjednako volim narodnu muziku, domaci pop i dens, stari domaci rok, domaci hip hop, i strani dens i hip hop, pesme kao shto je Can't get you out of my mind - Kajli Minog, Superstar - Jamelia, od stranih takve pesme najvishe volim, zenski glas.
Zvezdan Kurtic:
Ko zna , mozda prodje jos malo vremena pa Jami postane izvorna , narodna pevacica ( mac, mac, greb,)
tipican odgovor za nekog ko slusa narodnjake~Rabbit~:Avisi od raspolozenja i drushtva ali...pre narodnjaci iako slusham SVE. Mislim, bolje dizu raspolozenje. Ne mozesh biti extra raspolozen slushajuci, recimo, Balashevica. :-D