Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Upravu si, bolan. RespeKt for u.. . .:Pa da drugarima sa fouma das malo oduska![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravu si, bolan. RespeKt for u.. . .:Pa da drugarima sa fouma das malo oduska![]()
Smesne pljuge?Liza Dennis:S toga opusti se i prihvati ovo sto ti dajem! 8-)

nikodim:Da, samo oni ispiraju mozgove... Ne secam se da sam na TV-u video neki od bendova iz tog arsenala koji spominjes, na radiu ponekad ali retko, daleko vise je narodnjaka...
Zvuci krajnje savesno to sto si napisao/la, ali u praksi to "ne pije vodu"...
Mislim, nemoj trubu da stavljas u isti kos sa turbo folkom. Ima li sta bolje od trubackog orkestra....Liza Dennis:Odmah sam znala! Svi masinci se kao pale na rok, a kad cuju trubu, uf! 8-)
katy:Dobro ali čak i da postoji ravnoteža, na svetu ima svakakvih budala koje su stvorene samo da bi se upoređivale. A to ne vodi nikuda. Još samo bih želela da znam ko će to ukinuti narodnjake kada ih je ko žutih mrava. Ko će ih pogaziti??????
levrone:Moj cimer slusa narodnjake, a ja obicno dok sviram gitaru poskidam to sto on slusa. Tako da ako neko hoce da mu ispisem tablature za neku stvar Sase Matica, Harisa Dzinovica,... neka se javi.8-)
Akordi za jedan narodnjak:
Sasa Matic - Ko te ljubi.....
G A Hm
G A Hm
D Em ... G A Hm
...
G A Hm
Ke te ljubi ovih danaaaaa...
G A Hm
S kim se topis na jastukuuu....
D Em......
G A Hm
....
Tekst ne znam, ali naucicu, polako.....8-)
katy:Dobro ali čak i da postoji ravnoteža, na svetu ima svakakvih budala koje su stvorene samo da bi se upoređivale. A to ne vodi nikuda. Još samo bih želela da znam ko će to ukinuti narodnjake kada ih je ko žutih mrava. Ko će ih pogaziti??????

katy:Ko će ih pogaziti??????

Ajmo u TrezorChe_Anarki:Izaberi klub.
Ako nemas martinke rado bih ti pozajmio
)