Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Che_Anarki:
\dje si kode.:) sta ima
Standardno...
Nemam nesto vremena za muziku, dekoncentrise me dok radim, ali sam pop*zdeo kad sam video post one ljubiteljke granda. Umrecu a necu stici da shvatim tolike ljubitelje kiceraja i prizemnosti.... !
Mogu samo da zamislim familiju kako veselo cupka kolce pred TV-om uz one gologuze primtivke sto zavijaju kao da im je traktor nagazio macku... Gospode Boze...

ja grand uzmem da gledam jedino ako nemam shta da gledam/radim... prvo se smejem ko stoka na lyricse, pa onda plachem od tuge, onda ih shvatim jer nisu oni krivi shto su zaostali ili samo jednostavno chuli nishta drugo, i onda mi sve to daje josh vishe apetita da upalim winamp i pustim si dozu prave muzike... to je ko onaj vic, uzmesh tri para manje cipele da bi se super osetjao kad ih skinesh ^^

katy:
Što? Mislite da oni samo nama ispiraju mozgove. I njima sigurno nije lako kada im neko odvrne Iron maiden ili ramštajn... u svemu mora postojati ravnoteža..

Da, samo oni ispiraju mozgove... Ne secam se da sam na TV-u video neki od bendova iz tog arsenala koji spominjes, na radiu ponekad ali retko, daleko vise je narodnjaka...

Zvuci krajnje savesno to sto si napisao/la, ali u praksi to "ne pije vodu"...

Liza Dennis:
Ljudi, niko vas ne prisiljava da gledate ono stop vam se ne dopada, s toga iscoolirajte malo. Cmoka za tebe Nikodime. Nemoj da se uzbudjujs previse! 8-)

U iole normalim zemljama postoji zakon koji zabranjuje taxsisti (recimo) da pusti muziku u autu bez odobrenja stranke. Dakle, na taj nacin se stiti necije pravo da ne bude prisiljen na glupost. Ovde toga nema, a to se tesko moze coolirati... Kada dostignemo taj nivo svesti da je nesto lose i da u tom smislu nekog moze iritirati, sve ce bigi drugacije, a do tada... ima da nas truju na sve moguce nacine.

nikodim:
U iole normalim zemljama postoji zakon koji zabranjuje taxsisti (recimo) da pusti muziku u autu bez odobrenja stranke. Dakle, na taj nacin se stiti necije pravo da ne bude prisiljen na glupost. Ovde toga nema, a to se tesko moze coolirati... Kada dostignemo taj nivo svesti da je nesto lose i da u tom smislu nekog moze iritirati, sve ce bigi drugacije, a do tada... ima da nas truju na sve moguce nacine.

A joj, cega se u'vati prijatelju moj!? Ovde nema reda - nema zakona! S toga opusti se i prihvati ovo sto ti dajem! 8-)

codemaker:
Standardno...
Nemam nesto vremena za muziku, dekoncentrise me dok radim, ali sam pop*zdeo kad sam video post one ljubiteljke granda. Umrecu a necu stici da shvatim tolike ljubitelje kiceraja i prizemnosti.... !
Mogu samo da zamislim familiju kako veselo cupka kolce pred TV-om uz one gologuze primtivke sto zavijaju kao da im je traktor nagazio macku... Gospode Boze...
Ma `nas sta. Kladim se da je Liza u stvari jedan omatoreli penzioner.

Back